About the Company

Over Fresh ’n Rebel en Sitecom
Sitecom Europe B.V. is het moederbedrijf van de merken Fresh ’n Rebel en Sitecom en al meer dan 25 jaar actief in de Europese elektronicamarkt. Beide merken hebben grote ambities om te blijven groeien. Met zo’n 40 medewerkers in Europa en een klein team in Azië, houden we ons bezig met het ontwerpen, produceren (outsourced) promoten en verkopen van producten richting de belangrijkste distributeurs, retailers, e-tailers en direct via onze eigen kanalen.

Fresh ‘n Rebel is een jong, hip, dynamisch en snelgroeiend merk dat mobiele must-haves zoals draadloze speakers, koptelefoons, draadloze oordopjes en powerbanks ontwerpt, produceert en verkoopt. Fresh ‘n Rebel producten zijn te herkennen aan de urban, kleurrijke designs met een fashionable uitstraling. Met Fresh ‘n Rebel producten wil je gezien worden en alles uit de collectie is een echte aanvulling op je stijl. Ontdek meer op www.freshnrebel.com

Sitecom is al meer dan 20 jaar een gevestigd merk in connectivity oplossingen (zoals USB adapters, hubs met meerdere poorten, card readers en kabels) en oplaadproducten (zoals wall chargers, wireless charging pads en car chargers). Sitecom maakt de laatste technologieën simpel, begrijpelijk en bereikbaar voor iedereen en zorgt ervoor dat je altijd en overal een oplossing bij de hand hebt. Ontdek meer op www.sitecom.com.

Company Overview
We use cookies to improve your experience on our website. By browsing this website, you agree to our use of cookies.

Sign in

Sign Up

Forgotten Password