6 goede redenen om
zaken met ons te doen

Wij gaan net even verder dan een traditionele vacaturebank!

Hoe gaan we te werk?

Uw vacature krijgt van ons de persoonlijke aandacht die nodig is voor een vacature. Het doel is om snel gerichte kandidaten te genereren. We mogen dit al 11 jaar zeer succesvol doen in de Benelux en daar zijn we trots op!

1/10

Kwalitatieve respons

Salesenmarketingvacatures.nl/be is al 11 jaar actief in de Benelux. Wij durven te zeggen dat wij onze doelgroepen als geen andere kennen en we op iedere vacature gerichte kwalitatieve kandidaten genereren.

02/10

Zoekmachine strategie

We zorgen ervoor dat onze vacaturebank door sales en marketing professionals in de breedte wordt gevonden. In diverse zoekmachines staan we hoog in de zoekresultaten.

03/10

Social media reach

We zorgen ervoor dat iedere vacature wordt verspreid naar onze social media kanalen. We worden gevolgd door duizenden ‘sales en marketing professionals’ die naast uitdagende vacatures ook onze blogs volgen die we maandelijks publiceren.

04/10

Social media sourcing

We gebruiken we onze eigen ‘social media tool’ waarmee we vacatures matchen op basis van harde criteria met potentiële kandidaten voor uw vacature. De kandidaat ontvangt een bericht vanuit Salesenmarketingvacatures.nl/be met een link naar de vacature.

05/10

Social media marketing

We adverteren de vacatures van onze opdrachtgevers ook via social media kanalen op basis van harde criteria. Onze professionele online marketeers helpen u om gerichte kandidaten te genereren op uw vacature.

06/10

E-mail alerts follow up

Menig vacaturebank heeft een ‘e-mail alert systeem’ dat ervoor zorgt dat een kandidaat een vacature per e-mail ontvangt als er een ‘match’ is.

Salesenmarketingvacatures.nl/be heeft dit ook, alleen gaan wij net een stapje verder. Ons team benadert alle kandidaten die een e-mail alert hebben ontvangen dezelfde dag nog in de avond uren via diverse kanalen. Het doel is dat we kandidaat activeren en zeker enthousiasmeren voor de vacature die overeenkomt met het profiel van de kandidaat.

Overtuigd?
Ga gelijk aan de slag

Naast actief werkzoekenden bereiken wij juist ook de latente doelgroepen voor uw sales vacature of marketing vacatures. Onze strategie is juist ook gericht op het bereiken van professionals die niet direct op zoek zijn naar een nieuwe baan, maar wel een 100% match hebben bij de vacatures van onze opdrachtgevers.

Direct 1 vacature plaatsen?

U kunt de vacature direct online bestellen en binnen enkele minuten op de website geplaatst hebben via onze tarieven pagina.

Meerdere vacatures of vragen?

U kunt ons altijd bellen of  contact opnemen via het contactformulier.

We use cookies to improve your experience on our website. By browsing this website, you agree to our use of cookies.

Sign in

Sign Up

Forgotten Password