Sales vacatures

Sales vacatures vind je op dit tabblad onder elkaar gepresenteerd. Het is ook mogelijk om direct naar vacatures te gaan op basis van een uitgelichte functiecategorie zoals:

Network4Cars
Online Marketing Specialist
Fulltime
HBO
Regio Amsterdam
Automotive
Marktleider worden en blijven dat doe je natuurlijk niet zomaar en daarom zijn we op zoek naar een Online Marketing Specialist die door middel van creatieve campagnes nieuwe klanten werft en de relatie met onze bestaande klan
Concorp Brands
Accountmanager
Fulltime
HBO
Regio Tilburg
FMCG
Concorp is een Nederlands, jong, dynamisch, ervaren en 100% onafhankelijk familiebedrijf in het zoetwarensegment. Concorp is de 3e speler in de Nederlandse markt en een gerespecteerde speler op internationaal niveau.
Casala Meubelen
Zelfstandige Sales Support Medewerker (40 uur)
Fulltime
HBO
Regio Utrecht
Productie
Casala (Culemborg) is op zoek naar een commercieel medewerker binnendienst op HBO niveau die in staat is om onze sales buitendienst aan te sturen en te ondersteunen in een ambitieuze, internationale en snelgroeiende organisat
Haletra
Junior Accountmanager bij Haletra
Parttime
HBO
Regio Antwerpen
Multimedia
Om onze groei verder te bestendigen zijn we op zoek naar een gedreven (m/v)Junior Accountmanager
Login Consultants Nederland B.V.
Accountmanager
Fulltime
HBO
Regio Amsterdam
Internet, ICT
Ben jij die perfecte mix tussen commercieel denken en het onderhouden van relaties? En wil je onderdeel zijn van dé IT-werkplekspecialist? Dan zoekt Login Consultants jou!

Pagina's

Heb jij niet de juiste sales vacature gevonden?

Iedere kandidaat van sales assistent tot sales manager kan zijn cv online plaatsen. Als jij geen gewenste sales vacature hebt gevonden plaats dan via deze link jouw cv online.