Sales vacatures

Sales vacatures vind je op dit tabblad onder elkaar gepresenteerd. Het is ook mogelijk om direct naar vacatures te gaan op basis van een uitgelichte functiecategorie zoals:

Riviera Maison
Medewerker Customer Service
Fulltime
HBO
Regio Amsterdam
Woninginrichting
Voor ons hoofdkantoor in Amsterdam zijn wij per direct op zoek naar een Medewerker Customer Service!
Frankort & Koning
(Junior) Commercieel Medewerker
Fulltime
HBO
Regio Roermond
FMCG
Internationaal handelsbedrijf Frankort & Koning BV, te Venlo, is op zoek naar een gepassioneerd en gedreven fulltime (junior) commercieel medewerker die een bijdrage kan leveren aan de succesvolle groei van Frankort &
Imagotex Bedrijfskleding
B2B Sales Representative die VOORUIT wil!
Fulltime
MBO
Regio Amsterdam
Groothandel
Je verkoopt bedrijfskleding en je klanten zijn onder andere House keeping executives, franchisenemers en andere inkopers op het gebied van hospitality, handhaving en toezicht en vervoerders.
Sanquin
Sales support coordinator
Fulltime
HBO
Regio Amsterdam
Gezondheidszorg
Vanwege het vertrek van een collega hebben wij extra hulp nodig op onze afdeling Sales Support. Ben jij de schakel tussen de afnemer, logistieke dienstverleners en financiën?
Euroforum
Congres- en opleidingsontwikkelaar (m/v)
Fulltime, Parttime
WO
Regio Eindhoven
Onderwijs, Evenementen/beurzen
Bedenk en ontwikkel jij zelfstandig een aantal events/opleidingen per jaar? Dan word jij misschien wel onze nieuwe collega!

Pagina's

Heb jij niet de juiste sales vacature gevonden?

Iedere kandidaat van sales assistent tot sales manager kan zijn cv online plaatsen. Als jij geen gewenste sales vacature hebt gevonden plaats dan via deze link jouw cv online.