Sales vacatures

Sales vacatures vind je op dit tabblad onder elkaar gepresenteerd. Het is ook mogelijk om direct naar vacatures te gaan op basis van een uitgelichte functiecategorie zoals:

PropertyNL
Accountmanager
Fulltime
HBO
Regio Amsterdam
Groothandel
PropertyNL heeft voor haar start-up en dochteronderneming Ventu, gevestigd te Amsterdam, een vacature voor een fulltime Accountmanager
Ammeraal Beltech BV
Commercieel/ technisch medewerker
Fulltime, Parttime
MBO
Regio Eindhoven, Regio Leeuwarden
Techniek, Overige
Wij zoeken een enthousiaste Commercieel/ technisch medewerker binnendienst met een mbo+ niveau richting werktuigbouw, aangevuld met een commerciële opleiding
BIS Bedrijfs Informatie Systemen B.V.
Accountmanager
Fulltime
HBO
Regio Rotterdam
Techniek, ICT
Vanwege de uitbreiding van onze activiteiten, willen wij ons salesteam graag uitbreiden met talentvolle en gedreven accountmanagers.
YESSS Electrical
Commercieel Medewerker Binnendienst/Sales Assistant (40 uur)
Fulltime
MBO
Regio Alkmaar, Regio Amsterdam
Technische Groothandel
Wil jij werken in een gedreven en ambitieus team als Commercieel Medewerker Binnendienst/Sales Assistant binnen een groeiend bedrijf? Wil jij werken bij de leukste groothandel van Nederland ?
Ultimo Software Solutions
Accountmanager Binnendienst
Fulltime
HBO
Regio Zwolle
ICT
Vanwege de succesvolle groei van Ultimo Software Solutions zoeken wij versterking binnen ons sales team. Ben jij dé gedreven schakel tussen onze opdrachtgevers en ons bedrijf? Lees dan snel verder!

Pagina's

Heb jij niet de juiste sales vacature gevonden?

Iedere kandidaat van sales assistent tot sales manager kan zijn cv online plaatsen. Als jij geen gewenste sales vacature hebt gevonden plaats dan via deze link jouw cv online.