Junior Accountmanager vacature

Junior Accountmanager vacature vind je zeker op Salesenmarketingvacatures.nl met regelmaat terug. We zien dit soort vacatures vaak ontstaan bij bedrijven die behoefte hebben aan extra accountmanagers, maar ze niet altijd kunnen vinden. Een junior accountmanager vacature dient als een opstap naar een volwaardige accountmanagement vacature. De Junior accountmanager wordt opgeleid door de organisatie zelf en heeft als perspectief dat deze snel kan doorgroeien. Dat groeipad verschilt per organisatie, maar we zien dit vaak tussen de 1 en 2 jaar zijn.

Een Junior Accountmanager vacature heeft vaak nog niet alle secundaire voorwaarden die een accountmanager normaliter heeft, vaak zijn deze functies een combinatie van een binnen-en buitendienst functie. Telefonische verkoop verschilt nogal van persoonlijke verkoop, maar beide facetten dient een junior accountmanager te doorlopen.

We zien vaak dat je in deze startersfunctie vaak mee gaat met een gevestigde accountmanager die je alles ins en outs gaat leren van het vak. Je zal vaak mee gaan op afspraken zodat je kan gaan ervaren hoe gesprekken zijn met klanten op locatie. In deze rol zal je enorm snel veel gaan leren en de verwachting is dat je snel zelfstandig zult gaan opereren.

Als je solliciteert op een Junior Accountmanager vacature dien je rekening te houden met het feit dat salarissen nog niet erg hoog liggen, gemiddeld zien we die tussen de 2.600 en 2900 Euro, exclusief bonus. De leuke extra’s zoals een auto van de zaak zitten vaak nog niet bij deze functie, maar zullen wel voor handen komen als je doorgroeit naar een accountmanager of een andere sales functie.

Hier kan je meer lezen over de inhoud van een accountmanager functie : https://www.salesenmarketingvacatures.nl/functie-accountmanager/.

Dit blog geeft je misschien ook wat inspiratie over deze rol: https://www.salesenmarketingvacatures.nl/telefonisch-verkopen-of-klanten-bezoeken/

Het is ook mogelijk om alle vacatures te ontvangen via Facebook of Twitter. De Twitter pagina kan je hier vinden : https://twitter.com/senmvacatures  en de Facebook pagina hier : https://www.facebook.com/Salesenmarketingvacatures/

Iedere week hebben we ongeveer 20 tot 30 nieuwe vacatures, dus laten we hopen dat jij de juiste vacature gaat vinden op deze website!

We use cookies to improve your experience on our website. By browsing this website, you agree to our use of cookies.

Sign in

Sign Up

Forgotten Password