About the Company

Over de organisatie
Marktleider in het leveren van energie en gas in Nederland. Een positie waar we trots op zijn. Elke dag vinden we weer slimme manieren om als één team de beste te zijn. We hebben focus, eigenaarschap en discipline. Met onze rechtdoorzee-mentaliteit weten wij miljoenen consumenten en ondernemers aan ons te binden. Niet alleen met energie en gas, ook met energie-gerelateerde producten en diensten die Nederland helpen verder te verduurzamen. Wij wachten niet tot morgen. Als onderdeel van E.ON en met onze merken Essent, energiedirect.nl, Powerhouse en VandeBron maken we impact voor onze klanten. Samen maken we betaalbare energieoplossingen bereikbaar voor iedereen.

Bij E.ON, ons moederbedrijf, bestaat Energy Infrastructure Solutions al geruime tijd. Er is veel ervaring op het gebied energie infrastructuur oplossingen . Essent is in 2019 toegetreden tot de E.ON-groep en heeft sindsdien gezamenlijk gewerkt aan de uitbreiding van de EIS-activiteiten naar Nederland. Een veelbelovende samenwerking, waarbij Essent bekend staat om haar ervaring op de Nederlandse energiemarkt en haar landelijke netwerk van servicepartners, en E.ON vanwege haar expertise om innovatieve duurzame infrastructuuroplossingen te ontwikkelen. Samen dagen we de status quo van de verwarmings- en koelingssector.

Onze ambitie is duidelijk: onze nummer één positie in de steeds veranderende energiewereld verder versterken. Onze nieuwe Business Unit Energy Infrastructure Solutions ( EIS) ontwerpt, realiseert en exploiteert innovatieve energie infrastructuur oplossingen op het gebied van waterstof, collectieve warmte- en koude oplossingen, PV en flexibiliteit. Hiermee zijn wij in staat om onze klanten te helpen met al hun energiewensen.

Company Overview
We use cookies to improve your experience on our website. By browsing this website, you agree to our use of cookies.

Sign in

Sign Up

Forgotten Password