Accountmanager vacatures

Als accountmanager ben je verantwoordelijk voor allerlei uiteenlopende zaken van de klanten van de organisatie of het bedrijf waarvoor je werkt. Eigenlijk ben je een soort tussenpartij en zorg je dat de samenwerking en contacten soepel verlopen. Op zoek naar een nieuwe uitdaging als accountmanager? Wij hebben de verschillende vacatures voor accountmanager op een rijtje gezet, kijk snel verder en solliciteer!

Zit jouw ideale vacature er niet bij? Kijk eens bij onderstaande rubrieken.

Hieronder vind je meest recente accountmanager vacatures geplaatst door onze opdrachtgevers. Mocht je geen passende functie hebben gevonden dan kan je ook jouw cv in onze cv database plaatsen via deze link.

PropertyNL
Accountmanager
Fulltime
HBO
Regio Amsterdam
Groothandel
PropertyNL heeft voor haar start-up en dochteronderneming Ventu, gevestigd te Amsterdam, een vacature voor een fulltime Accountmanager
BIS Bedrijfs Informatie Systemen B.V.
Accountmanager
Fulltime
HBO
Regio Rotterdam
Techniek, ICT
Vanwege de uitbreiding van onze activiteiten, willen wij ons salesteam graag uitbreiden met talentvolle en gedreven accountmanagers.
Ultimo Software Solutions
Accountmanager Binnendienst
Fulltime
HBO
Regio Zwolle
ICT
Vanwege de succesvolle groei van Ultimo Software Solutions zoeken wij versterking binnen ons sales team. Ben jij dé gedreven schakel tussen onze opdrachtgevers en ons bedrijf? Lees dan snel verder!
Sanquin
Accountmanager
Fulltime
HBO
Regio Amsterdam
Gezondheidszorg
Ben jij toe aan een volgende stap als sales specialist in de farmaceutische industrie? Heb jij een hands-on mentaliteit die naast ons breed productenpakket ook uitstekende services wil aanbieden? Lees dan snel verder!
DPA Professionals
Accountmanager Supply Chain
Fulltime
HBO
Regio Amsterdam
Arbeidsbemiddeling
Wil jij onderdeel uitmaken van een gerenommeerd sympathiek bedrijf met zeer aansprekende klanten? Ter uitbreiding van ons ondernemende team zoeken wij een gedreven Accountmanager.

Pagina's

Zoek de perfecte vacature

Onze opdrachtgevers hebben stuk voor stuk interessante accountmanager vacatures ingezonden. Bovenstaand overzicht geeft alle vacatures voor accountmanager weer. Met de verschillende zoekopties kun je gericht zoeken naar de voor jou, meest relevante resultaten. Op zoek naar senior of junior accountmanager vacatures, maar niet gevonden wat je zocht? Upload dan je cv in onze cv database en blijf op de hoogte van nieuwe vacatures. Er wordt zeer zorgvuldig omgegaan met je gegevens, waardoor er alleen passende vacatures worden getoond. Daarnaast is het nog steeds aan jou zelf de keus of je solliciteert of niet. Het is daarom wel belangrijk dat je zelf je voorkeuren aangeeft, zoals ervaring en opleidingsniveau. Zo krijg je als senior accountmanager geen vacatures te zien, die onder je niveau zijn.

Blijf op de hoogte

Onze tweewekelijkse nieuwsbrief zorgt ervoor dat je helemaal up-to-date blijft van alle accountmanager vacatures. Zeker wanneer er veel nieuwe vacatures zijn, is de nieuwsbrief gevuld met nuttige en relevante banen. Maar ook bijpassende artikelen van onze blog worden naar je toegestuurd, met daarin sollicitatietips of andere handige onderwerpen. Op deze manier kun je jezelf oriënteren op de verschillende opties, banen of voorbereiden voor een gesprek. Een nieuwe baan is altijd spannend, wij helpen je om deze spanning weg te nemen!