Accountmanager vacatures

Als accountmanager ben je verantwoordelijk voor allerlei uiteenlopende zaken van de klanten van de organisatie of het bedrijf waarvoor je werkt. Eigenlijk ben je een soort tussenpartij en zorg je dat de samenwerking en contacten soepel verlopen. Op zoek naar een nieuwe uitdaging als accountmanager? Wij hebben de verschillende vacatures voor accountmanager op een rijtje gezet, kijk snel verder en solliciteer!

Zit jouw ideale vacature er niet bij? Kijk eens bij onderstaande rubrieken.

Hieronder vind je meest recente accountmanager vacatures geplaatst door onze opdrachtgevers. Mocht je geen passende functie hebben gevonden dan kan je ook jouw cv in onze cv database plaatsen via deze link.

Brockmeyer Jobmarketing Experts
Accountmanager Jobmarketing
Fulltime
HBO
Regio Amersfoort, Regio Utrecht
Multimedia, Zakelijke dienstverlening, Consultancy, Arbeidsbemiddeling
Adviseer jij onze klanten over het optimaal inzetten van wervingskanalen?
Cliënt ICT Groep
Accountmanager Solutions
Fulltime
HBO
Regio Eindhoven
ICT
Ben jij resultaat- en klantgericht en beschik je over een grote dosis overtuigingskracht? Ben jij iemand die klanten aan zich weet te binden? Dan ben jij de accountmanager waar wij naar op zoek zijn!
Opdrachtgever van Luke Recruitment.
Accountmanager
Fulltime
MBO
Regio Eindhoven
Transport / Logistiek
Als Accountmanager draag je bij aan de ontwikkeling en uitbreiding van het verkoopvolume en het vergroten van de naamsbekendheid van deze opdrachtgever.
VCA Nederland
Medewerker Sales Binnendienst
Fulltime
MBO
Regio Apeldoorn
Overige
Wil jij werken bij één van de marktleiders op het gebied van Inspectie en certificering?
Scale Management Consultants
Business Development Manager Sociaal Domein (detachering en projecten)
Fulltime
HBO
Regio Roermond
Consultancy
Wegens groei is Scale Management Consultants op zoek naar een commercieel ingestelde netwerker die als Business Development Manager opdrachten acquireert bij zowel gemeentes, zorgaanbieders als organisaties actief binnen het

Pagina's

Zoek de perfecte vacature

Onze opdrachtgevers hebben stuk voor stuk interessante accountmanager vacatures ingezonden. Bovenstaand overzicht geeft alle vacatures voor accountmanager weer. Met de verschillende zoekopties kun je gericht zoeken naar de voor jou, meest relevante resultaten. Op zoek naar senior of junior accountmanager vacatures, maar niet gevonden wat je zocht? Upload dan je cv in onze cv database en blijf op de hoogte van nieuwe vacatures. Er wordt zeer zorgvuldig omgegaan met je gegevens, waardoor er alleen passende vacatures worden getoond. Daarnaast is het nog steeds aan jou zelf de keus of je solliciteert of niet. Het is daarom wel belangrijk dat je zelf je voorkeuren aangeeft, zoals ervaring en opleidingsniveau. Zo krijg je als senior accountmanager geen vacatures te zien, die onder je niveau zijn.

Blijf op de hoogte

Onze tweewekelijkse nieuwsbrief zorgt ervoor dat je helemaal up-to-date blijft van alle accountmanager vacatures. Zeker wanneer er veel nieuwe vacatures zijn, is de nieuwsbrief gevuld met nuttige en relevante banen. Maar ook bijpassende artikelen van onze blog worden naar je toegestuurd, met daarin sollicitatietips of andere handige onderwerpen. Op deze manier kun je jezelf oriënteren op de verschillende opties, banen of voorbereiden voor een gesprek. Een nieuwe baan is altijd spannend, wij helpen je om deze spanning weg te nemen!