Accountmanager vacatures

Als accountmanager ben je verantwoordelijk voor allerlei uiteenlopende zaken van de klanten van de organisatie of het bedrijf waarvoor je werkt. Eigenlijk ben je een soort tussenpartij en zorg je dat de samenwerking en contacten soepel verlopen. Op zoek naar een nieuwe uitdaging als accountmanager? Wij hebben de verschillende vacatures voor accountmanager op een rijtje gezet, kijk snel verder en solliciteer!

Zit jouw ideale vacature er niet bij? Kijk eens bij onderstaande rubrieken.

Hieronder vind je meest recente accountmanager vacatures geplaatst door onze opdrachtgevers. Mocht je geen passende functie hebben gevonden dan kan je ook jouw cv in onze cv database plaatsen via deze link.

Fetim Group
ACCOUNTMANAGER ZUID – OOST
Fulltime
MBO
Regio Eindhoven
Bouw
Met enthousiasme en volle energie bezoek je nieuwe en bestaande relaties en realiseer je de omzetdoelen.
SMS Intermediair
Account Manager PR
Fulltime
HBO
Regio Amsterdam
Reclame / PR / Communicatie
Dagelijks ben jij te vinden op alle sociale media. Zo volg jij alle influencers op Instagram en weet jij precies wie je die nieuwe muziek box moet toesturen om hier een review over te geven.
Dillewijn Zwapak
Account Manager (Regio Westland)
Fulltime
HBO
Regio Rotterdam
Groothandel
Kom jij werken als Account Manager (Regio Westland) in Honselersdijk?
Dillewijn Zwapak
Account Manager (Regio Aalsmeer)
Fulltime
HBO
Regio Amsterdam
Groothandel
Ben jij de nieuwe Accountmanager die wij zoeken?
evofenedex
Accountmanager mkb regio Noordwest
Fulltime
HBO
Regio Alkmaar, Regio Almere, Regio Amersfoort, Regio Amsterdam, Regio Lelystad, Regio Utrecht
Transport / Logistiek, Zakelijke dienstverlening
Wil jij verantwoordelijk zijn voor de acquisitie van nieuwe leden en het onderhouden van contacten met bestaande leden? Dan ben jij misschien de ervaren accountmanager regio Noordwest die evofenedex zoekt.

Pagina's

Zoek de perfecte vacature

Onze opdrachtgevers hebben stuk voor stuk interessante accountmanager vacatures ingezonden. Bovenstaand overzicht geeft alle vacatures voor accountmanager weer. Met de verschillende zoekopties kun je gericht zoeken naar de voor jou, meest relevante resultaten. Op zoek naar senior of junior accountmanager vacatures, maar niet gevonden wat je zocht? Upload dan je cv in onze cv database en blijf op de hoogte van nieuwe vacatures. Er wordt zeer zorgvuldig omgegaan met je gegevens, waardoor er alleen passende vacatures worden getoond. Daarnaast is het nog steeds aan jou zelf de keus of je solliciteert of niet. Het is daarom wel belangrijk dat je zelf je voorkeuren aangeeft, zoals ervaring en opleidingsniveau. Zo krijg je als senior accountmanager geen vacatures te zien, die onder je niveau zijn.

Blijf op de hoogte

Onze tweewekelijkse nieuwsbrief zorgt ervoor dat je helemaal up-to-date blijft van alle accountmanager vacatures. Zeker wanneer er veel nieuwe vacatures zijn, is de nieuwsbrief gevuld met nuttige en relevante banen. Maar ook bijpassende artikelen van onze blog worden naar je toegestuurd, met daarin sollicitatietips of andere handige onderwerpen. Op deze manier kun je jezelf oriënteren op de verschillende opties, banen of voorbereiden voor een gesprek. Een nieuwe baan is altijd spannend, wij helpen je om deze spanning weg te nemen!