About the Company

Planon is een internationale softwareleverancier die corporate real estate en facility managers, commerciële service providers en financial professionals helpt bij het integraal stroomlijnen van alle bedrijfsprocessen rondom gebouw, mens en werkplek. Planon ondersteunt wereldwijd meer dan 2.500 klanten in 40 landen en heeft eigen kantoren in Nederland, België, Canada, Duitsland, Frankrijk, Zweden, Groot-Brittannië, India, Oostenrijk, Singapore, Hongkong en de Verenigde Staten. Planon is opgericht in 1982 en heeft ruim 750 medewerkers, die dagelijks een bijdrage leveren aan het succes van de klanten van Planon. In onze nieuwe serie Meet the Experts geven we u een kijkje achter de schermen van Planon en leert u onze medewerkers en processen beter kennen.

Met Planon Building Management beschikt Planon tevens over een gespecialiseerd team op het gebied van vastgoedonderhoud, conditiemetingen, integrale inspecties en meerjaren onderhoudsplanning.

Planon is een toonaangevende specialist met meer dan 35 jaar ervaring in het IWMS-domein (Integrated Workplace Management System), met een continue, strategische focus op productinnovatie. Daarom investeert Planon een aanzienlijk deel van haar omzet in productontwikkeling. De Research & Development-afdeling van Planon bestaat uit meer dan honderd medewerkers die continu werken aan het verbeteren en uitbreiden van Planons home-grown en geïntegreerde softwareoplossingen om deze nog beter aan te laten sluiten op de voortdurend veranderende behoeften van de markt.

Planon is in 2019 uitgeroepen tot ‘Leader’ in het Green Quadrant® voor Integrated Workplace Management Systems (IWMS) van Verdantix. Daarmee versterken we onze positie als een toonaangevende leverancier op de wereldwijde IWMS-markt. Bovendien staat Planon sinds 2006 vermeld als leider in het Magic Quadrant voor IWMS van Gartner. Planon heeft zijn uitgebreide softwareoplossingen geïmplementeerd bij meer dan 2500 klanten, ondersteund door kantoren over de hele wereld.

Company Overview
We use cookies to improve your experience on our website. By browsing this website, you agree to our use of cookies.

Sign in

Sign Up

Forgotten Password