Vertegenwoordiger vacatures

Een nieuwe baan zoeken is een spannend proces. Het verschilt natuurlijk wat je precies zoekt. Als net afgestudeerde heb je waarschijnlijk andere voorkeuren dan iemand die na een aantal jaren werkervaring op zoek is naar een nieuwe baan. Ben je dus op zoek naar een vacature voor vertegenwoordiger? Voor verschillende bedrijven hebben we de vertegenwoordiger vacatures geselecteerd. Bekijk onderstaande mogelijkheden en solliciteer bij de vacatures die aansluiten bij jouw ambities.

Op zoek naar een nieuwe uitdaging in de sales & marketing branche? Bekijk dan eens deze rubrieken:

Hieronder vind je meest recente vertegenwoordiger vacatures geplaatst door onze klanten. Mocht je geen passende functie hebben gevonden dan kan je ook jouw cv in onze cv database plaatsen via deze link.

Berner
Vertegenwoordiger Gereedschap en Bevestigingsmaterialen - Bouw
Fulltime
MBO
Regio Maastricht
Groothandel
Ligt jouw hart in de bouwbranche en bij de producten waarmee gewerkt wordt in deze sector?
Casala Meubelen
Zelfstandige Sales Support Medewerker (40 uur)
Fulltime
HBO
Regio Utrecht
Productie
Casala (Culemborg) is op zoek naar een commercieel medewerker binnendienst op HBO niveau die in staat is om onze sales buitendienst aan te sturen en te ondersteunen in een ambitieuze, internationale en snelgroeiende organisat
Haletra
Junior Accountmanager bij Haletra
Parttime
HBO
Regio Antwerpen
Multimedia
Om onze groei verder te bestendigen zijn we op zoek naar een gedreven (m/v)Junior Accountmanager
Login Consultants Nederland B.V.
Accountmanager
Fulltime
HBO
Regio Amsterdam
Internet, ICT
Ben jij die perfecte mix tussen commercieel denken en het onderhouden van relaties? En wil je onderdeel zijn van dé IT-werkplekspecialist? Dan zoekt Login Consultants jou!
Wolters Kluwer Tax & Accounting
Accountmanager Customer Success
Fulltime
HBO
Regio Amersfoort
Zakelijke dienstverlening, Financiële dienstverlening
Wil jij klanten binnenhalen, onboarden en adviseren zodat ze nog succesvoller zijn, binnen een sterk team met een snelgroeiende klantenbase? Dan maken wij graag kennis met jou!

Pagina's

Werkzaam als vertegenwoordiger

Als vertegenwoordiger voor een bedrijf, vertegenwoordig je een bepaald product of merk. De naam zegt het natuurlijk al. Maar naast het verkopen van producten aan verschillende bedrijven, groothandels of detailhandelszaken, is een vertegenwoordiger ook verantwoordelijk voor het binnenhalen van nieuwe klanten. En natuurlijk het onderhouden van bestaande klantrelaties. Wil je graag solliciteren op een vacature als vertegenwoordiger? Zorg dan dat je affiniteit hebt met het product of merk waarvoor je werkt. Bekijk snel of er passende vertegenwoordiger vacatures voor jou bij zitten.

Vind snel een nieuwe job!

Met onze nieuwsbrief en blog houden we je tweewekelijks op de hoogte van de nieuwste vacatures. Relevant voor jouw vakgebied komen er zo verschillende vacatures voor vertegenwoordiger voorbij. Wil je nog beter op de hoogte blijven? Upload je CV in onze database en ontvang bij iedere relevante vacature een melding. Pas je voorkeuren aan, zodat je enkel en alleen écht relevante banen voorbij ziet komen. Het zijn simpele hulpmiddelen maar ze zorgen er wel voor dat je op de hoogte blijft van alle opties om snel een nieuwe baan te vinden als vertegenwoordiger.