Vertegenwoordiger vacatures

Een nieuwe baan zoeken is een spannend proces. Het verschilt natuurlijk wat je precies zoekt. Als net afgestudeerde heb je waarschijnlijk andere voorkeuren dan iemand die na een aantal jaren werkervaring op zoek is naar een nieuwe baan. Ben je dus op zoek naar een vacature voor vertegenwoordiger? Voor verschillende bedrijven hebben we de vertegenwoordiger vacatures geselecteerd. Bekijk onderstaande mogelijkheden en solliciteer bij de vacatures die aansluiten bij jouw ambities.

Op zoek naar een nieuwe uitdaging in de sales & marketing branche? Bekijk dan eens deze rubrieken:

Hieronder vind je meest recente vertegenwoordiger vacatures geplaatst door onze klanten. Mocht je geen passende functie hebben gevonden dan kan je ook jouw cv in onze cv database plaatsen via deze link.

Wienerberger
Key Account Manager
Fulltime
HBO
Regio Den Bosch, Regio Nijmegen
Bouw
Op zoek naar een afwisselende baan bij een mooi en dynamisch bedrijf?
BIS Bedrijfs Informatie Systemen B.V.
Accountmanager
Fulltime
HBO
Regio Eindhoven
Techniek, ICT
BIS zoekt, voor de uitbreiding van het salesteam in de regio Eindhoven, talentvolle en gedreven Accountmanagers (fulltime).
Global Dealer Exchange B.V.
Sales callcenter medewerker
Fulltime
HBO
Regio Rotterdam
Automotive
Jij hebt een passie voor auto’s en bent een mensen-mens. Jij en je telefoon zijn onafscheidelijk. Help jij een internationaal online automotive platform om meer gebruikers te krijgen?
NNRD
Junior Vertegenwoordiger
Fulltime
MBO
Regio Leeuwarden
Transport / Logistiek
NNRD zoekt een Junior Vertegenwoordiger!
Caramba-Chemie-Groep
Vertegenwoordiger Tankreiniging
Fulltime
MBO
Regio Rotterdam
Automotive
Ligt jouw hart in de tankreiniging en bij de producten waarmee gewerkt wordt in deze sector? Vind je het leuk om nieuwe mensen te ontmoeten en relaties met klanten op te bouwen en te versterken?

Pagina's

Werkzaam als vertegenwoordiger

Als vertegenwoordiger voor een bedrijf, vertegenwoordig je een bepaald product of merk. De naam zegt het natuurlijk al. Maar naast het verkopen van producten aan verschillende bedrijven, groothandels of detailhandelszaken, is een vertegenwoordiger ook verantwoordelijk voor het binnenhalen van nieuwe klanten. En natuurlijk het onderhouden van bestaande klantrelaties. Wil je graag solliciteren op een vacature als vertegenwoordiger? Zorg dan dat je affiniteit hebt met het product of merk waarvoor je werkt. Bekijk snel of er passende vertegenwoordiger vacatures voor jou bij zitten.

Vind snel een nieuwe job!

Met onze nieuwsbrief en blog houden we je tweewekelijks op de hoogte van de nieuwste vacatures. Relevant voor jouw vakgebied komen er zo verschillende vacatures voor vertegenwoordiger voorbij. Wil je nog beter op de hoogte blijven? Upload je CV in onze database en ontvang bij iedere relevante vacature een melding. Pas je voorkeuren aan, zodat je enkel en alleen écht relevante banen voorbij ziet komen. Het zijn simpele hulpmiddelen maar ze zorgen er wel voor dat je op de hoogte blijft van alle opties om snel een nieuwe baan te vinden als vertegenwoordiger.