Vertegenwoordiger Amsterdam

Vertegenwoordiger

Dienstverband:

Opleidingsniveau:

Provincie:

Plaats:

Branche:

Functie omschrijving: 

Concorp is een Nederlands, jong, dynamisch, ervaren en 100% onafhankelijk familiebedrijf in het zoetwarensegment. Concorp is de 3e speler in de Nederlandse markt en een gerespecteerde speler op internationaal niveau. Concorp levert aan de top 15 retail in Europa. De core business is het bouwen van merken en het leveren van private- en fancy label concepten met toegevoegde waarde in alle segmenten van de geselecteerde nationale en internationale markten.

In Nederland vertegenwoordigt Concorp de merken Fisherman’s Friend, Ricola, Skittles, Heksehyl en Loacker en de in eigen beheer op maatschappelijk verantwoorde wijze geproduceerde merken Autodrop, Oldtimers, Schuttelaar en Van Slooten.

Binnen Concorp Brands zijn wij per direct op zoek naar een:

Vertegenwoordiger regio Amsterdam / Noord-Holland
40 uur per week

Doel van de functie:
Je bent verantwoordelijk voor de verkrijgbaarheid, winkelpresentatie en promotiedoelstellingen van onze merken in het retail- en het out-of-home kanaal binnen jouw rayon.

Je bezoekt zowel bestaande als nieuwe outlets, gaat daarbij gericht en gedurfd te werk. Je draagt bij aan het uitbouwen van het succes van onze organisatie, en je geniet van je behaalde resultaten.

Plaats in de organisatie:
Je maakt deel uit van een jong en enthousiast team van 7 vertegenwoordigers en je rapporteert aan de Field Sales manager.

Functie eisen: 

Functie eisen:

 • Je afgeronde mbo-opleiding gecombineerd met je commerciële werkervaring vormen een goede basis voor de functie;
 • Enkele jaren saleservaring, met name in de foodbranche, is een pré;
 • Je hebt teamspirit en bent trots op mooie sterke merken;
 • Je gedreven persoonlijkheid, sterke communicatieve vaardigheden en goede persoonlijke presentatie dragen er toe bij dat je geen enkele kans onbenut laat om jouw resultaten te verhogen;
 • Je hebt een uitstekende beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift;
 • Je bent woonachtig in de omgeving Amsterdam;
 • Je bent in het bezit van Rijbewijs B.

Aanvullende informatie:

 • Het salaris is in overeenstemming met de functie en afhankelijk van opleiding en ervaring;
 • Voor deze fulltime functie bieden wij - naast een marktconform salaris en uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden - een onkostenvergoeding en representatieve auto van de zaak;
 • Het betreft een functie voor 39 uur per week;
 • De standplaats is Oisterwijk, wat de basis is voor alle sales- en marketingactiviteiten, zoals bijeenkomsten, vergaderingen, briefings inzake introducties e.d.

Concorp biedt:
Een uitdagende functie in een dynamische organisatie, onderdeel van de Concorp Groep. Het salaris en secundaire arbeidsvoorwaarden zijn in overeenstemming met de functie.

Interesse in deze vacature?
Als je in deze functie dé uitdaging ziet, stuur dan je motivatie voorzien van CV en eventueel pasfoto t.a.v. de heer R. Peterson via de sollicitatiebutton.

De sluitingsdatum is maandag 17 april 2017.

Trefwoorden: vacature Vertegenwoordiger Amsterdam, Accountmanager, Verkoop, Sales, Verkoper, Noord-Holland