Verkoopmedewerker vacatures

Als verkoopmedewerker ben je natuurlijk verantwoordelijk voor de verkoop van het product of dienst van je bedrijf. Het is prettig als je werkt voor een branche waar je veel affiniteit mee hebt, dit houdt je scherp en gepassioneerd wat betreft je werk. Zo kun je vol overtuiging de producten verkopen. Benieuwd welke vacatures voor verkoopmedewerker wij geselecteerd hebben? Bekijk snel onderstaande lijst en solliciteer op de vacatures die bij jou passen.

Liggen je ambities toch op een ander vlak? Bekijk ook:

Hieronder vind je meest recente verkoopmedewerker vacatures geplaatst door onze adverteerders. Mocht je geen passende functie hebben gevonden dan kan je ook jouw cv in onze cv database plaatsen via deze link.

Brockmeyer Jobmarketing Experts
Accountmanager Jobmarketing
Fulltime
HBO
Regio Amersfoort, Regio Utrecht
Multimedia, Zakelijke dienstverlening, Consultancy, Arbeidsbemiddeling
Adviseer jij onze klanten over het optimaal inzetten van wervingskanalen?
NLmatch
Commercieel Medewerker (B2B)
Fulltime, Parttime
MBO
Regio Dordrecht
Reclame / PR / Communicatie
Als Commercieel Medewerker (B2B) ben je het verlengstuk van onze opdrachtgevers en leg je de eerste contacten met potentiële klanten met als doel het maken van afspraken.
VONQ
Inside Sales Representative Online Recruitment Marketing
Fulltime
HBO
Regio Rotterdam
Arbeidsbemiddeling
Heb jij 1-2 jaar saleservaring bij een recruitment -of uitzendbureau, wil jij doorgroeien in de sales, meer inhoudelijke verdieping en leren hoe je binnenkomt bij multinationals zoals Philips, Coca-Cola en Deloitte?
Casala Meubelen
Zelfstandige Sales Support Medewerker (40 uur)
Fulltime
HBO
Regio Utrecht
Productie
Casala (Culemborg) is op zoek naar een commercieel medewerker binnendienst op HBO niveau die in staat is om onze sales buitendienst aan te sturen en te ondersteunen in een ambitieuze, internationale en snelgroeiende organisat
Haletra
Junior Accountmanager bij Haletra
Parttime
HBO
Regio Antwerpen
Multimedia
Om onze groei verder te bestendigen zijn we op zoek naar een gedreven (m/v)Junior Accountmanager

Pagina's

De perfecte verkoper vacatures

Niet gevonden wat je zocht? Door je CV up te loaden in onze CV database, krijg je automatisch meldingen van nieuwe relevante vacatures. Vul de juiste specificaties in die jij wenselijk vindt bij het vinden een nieuwe baan, denk aan opleidingsniveau of de afstand. We zijn namelijk regelmatig op zoek naar verkoopmedewerkers voor onze adverteerders. We helpen je met zoeken door de meest relevante vacatures te selecteren, gebaseerd op de factoren die jij belangrijk vindt. Uiteraard kun je er van ons op aan dat we zorgvuldig met deze gegevens omgaan. Op deze manier creëren we de perfecte vacature voor jou!

Schrijf je in

Iedere twee weken versturen we een nieuwsbrief naar je toe met de meest uiteenlopende vacatures. Zo blijf je op de hoogte en kun je iedere keer vluchtig zien of er nieuwe relevante verkoopmedewerker vacatures bij zijn gekomen. Lees je liever op eigen initiatief de sollicitatiemogelijkheden? Lees dan eens onze salesblog of marketingblog. Hierin kun je allerlei inhoudelijke informatie vinden over deze onderwerpen, maar ook algemene onderwerpen zoals sollicitatietips. Wat moet je wel of niet zeggen tijdens een sollicitatiegesprek, wat trek je voor kleding aan, wat voor types kun je tegenover je verwachten enzovoorts. Daarbij zijn er natuurlijk ook een aantal interessant voor verkoopmedewerkers.