Sales Support Medewerker Utrecht

Zelfstandige Sales Support Medewerker (40 uur)

Dienstverband:

Opleidingsniveau:

Provincie:

Plaats:

Branche:

Functie omschrijving: 

Casala (Culemborg) is op zoek naar een commercieel medewerker binnendienst op HBO niveau die in staat is om onze sales buitendienst aan te sturen en te ondersteunen in een ambitieuze, internationale en snelgroeiende organisatie.

Functieomschrijving
Als Sales Support medewerker ben je verantwoordelijk voor de administratieve verwerking van orders en de algehele ondersteuning van de commerciële (sales)afdeling. Doordat onze orderintake en -verwerking veelvuldig contact met klanten en leveranciers inhoudt (over de bestellingen en uitleveringen), betreft het een hectische en afwisselende rol. Samenwerking met de account managers, dealers en productielocaties behoren tot de dagelijkse werkzaamheden.

Je bent in veel gevallen het eerste aanspreekpunt voor de dealers uit binnen- en buitenland. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het verstrekken van productinformatie aan klanten en prospects (zowel dealers, architecten als eindgebruikers), het afhandelen van service aanvragen, het uitwerken, versturen en opvolgen van offertes en de rapportage van deze activiteiten in het eigen relatie management systeem.

Functie eisen: 

Je beschikt over een afgeronde opleiding op HBO-niveau. Daarnaast heb je ongeveer 3 tot 5 jaar relevante ervaring in een commerciële binnendienst of front-office functie. Uiteraard zijn goede communicatieve vaardigheden in woord en geschrift van belang. Gezien de verschillende internationale contacten zijn we op zoek naar kandidaten met beheersing van de Duitse en Engelse taal. Je hebt een proactieve en servicegerichte houding, bent zelfstandig, accuraat, representatief en resultaatgericht.

Bedrijfsprofiel: 

Casala is internationaal producent van functioneel projectmeubilair voor de zakelijke markt. Deze meubelen tref je op uiteenlopende locaties als; congreszalen, kantoren, educatieve instellingen, bij overheden, zorgcentra en kerken. Het hoofdkantoor is gevestigd in Culemborg. Daarnaast heeft Casala eigen verkoopkantoren in Duitsland, Engeland en Frankrijk. In samenwerking met een geselecteerd dealernetwerk is Casala wereldwijd actief in meer dan vijfentwintig landen.

Arbeidsvoorwaarden: 

Een uitdagende, verantwoordelijke en zelfstandige functie met primaire en secundaire voorwaarden die passend zijn bij de zwaarte van de functie. Casala kenmerkt zich door een open en informele maar zakelijke cultuur en biedt werknemers de ruimte en mogelijkheden om zich verder te ontwikkelen.

Standplaats
Culemborg

Sollicitatieprocedure: 

Word je enthousiast van deze functie en voldoe je aan het geschetste profiel? Dan maken we graag kennis met je! Primatch ondersteunt Casala bij de werving en selectie van deze functie. We horen graag wat je in de functie aanspreekt. Voor meer inhoudelijke informatie over de functie, arbeidsvoorwaarden en sollicitatieprocedure kun je terecht op www.primatch.nl.

Bellen of mailen kan met Jeroen Bergen. Jeroen is bereikbaar op tel: 06 – 54 737 585 of mail: jbergen@casala.com.

Je sollicitatie met CV en motivatie ontvangen we graag via de volgende sollicitatielink.

Alle gesprekken voor deze vacature vinden plaats bij Casala in Culemborg.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt door Casala niet op prijs gesteld!

Trefwoorden voor deze vacature zijn: Culemborg, Tiel, Utrecht, ’s-Hertogenbosch, Nieuwegein, Gorinchem, Geldermalsen, commercieel, medewerker, Commercieel medewerker, binnendienst, internationaal, verkoop, marketing, Nederlands, Frans, Duits, Engels, meubel, projectmeubelen, projectinrichting, kantoormeubelen, kantoorinrichting