Sales executive inbound regio Eindhoven

Sales executive inbound (fulltime)

Dienstverband:

Opleidingsniveau:

Provincie:

Plaats:

Branche:

Functie omschrijving: 

INNO-Metaal B.V. / INNO-assembly B.V. in Eindhoven is een betrouwbare toeleverancier van fijn plaatwerk onderdelen voor vooral de medische, elektronische en reprografische industrie.
De organisatie is de laatste jaren explosief gegroeid mede door de uitbreiding van activiteiten die zich nu niet alleen richt op het produceren en leveren van plaatwerk maar ook op het leveren van (sub) assemblies en complete systemen inclusief ontwikkeling en engineering. De in meer dan 25 jaar opgebouwde kennis en het hoge kwaliteitsniveau van INNO-metaal BV heeft geleid tot partnerships met diverse grote industriële bedrijven. Op dit moment werken er ongeveer 140 gekwalificeerde medewerkers bij INNO-metaal BV.

Wij zijn op zoek naar een nieuwe medewerker/-ster voor de functie van:

Sales executive inbound  (fulltime)

In deze functie ben je de verbindende schakel tussen klant en het sales team en het eerste aanspreekpunt voor klant in het offerte traject. Als onderdeel van het sales team ben je verantwoordelijk voor het voorbereiden en uitwerken van aanvragen van diverse klanten.
Administratief zul je het een en ander bij houden of moeten vullen in het ERP systeem, waar ook het aanmaken nieuwe klantorders bij hoort.  Andere taken waar je aan kunt denken zijn:

• Onderhouden van het prijs en artikel bestand
• Doorvoeren van product wijzigingen en inschatten consequenties
• Beheren van offerte stroom
• Je bent in nauw overleg met klanten;  voor opvolging uitstaande offertes, het navragen bij onduidelijkheden bij nieuwe aanvragen en je bent het aanspreekpunt voor de offerte aanvragen

Functie eisen: 

Om deze en andere taken te kunnen volbrengen denken wij dat je naast de drang om gestructureerd te werken ook de drive moet hebben om zelf dingen te ontdekken en uit te zoeken. Dit alles vanuit het belang, klantgedrevenheid, en om hen secuur te helpen. Wij vragen daarom bij voorkeur HBO werk-denk niveau. Om onze klanten en markt te begrijpen is een afgeronde opleiding HBO technische bedrijfskunde, een opleiding waaraan wij denken welke je gevolgd zou kunnen hebben of vergelijkbaar. Affiniteit met commercie en techniek is noodzakelijk. Wanneer je reeds ervaring hebt opgedaan tijdens een stage of eerder verworven werkervaring in een technisch productie/ maak omgeving heeft dit een pré.

We zien deze functie ook als geschikt voor een HBO starter met ambitie om op termijn intern door te groeien binnen sales of andere disciplines van onze organisatie.

Sollicitatieprocedure: 

Ben je geïnteresseerd in deze functie stuur of mail dan je sollicitatie naar:
INNO-metaal BV

T.a.v. Mevr. J. van Gelder, HR-manager
Hooge Zijde 6, 5626 DC Eindhoven tel: 040-2629233
E-mail: jannekevangelder@inno-metaal.nl