Sales consultants in Groningen

Sales consultants in Groningen

Dienstverband:

Opleidingsniveau:

Provincie:

Plaats:

Branche:

Functie omschrijving: 

Wij zoeken Sales consultants in Groningen!

Ben jij energiek en gedreven? Maak jij van prospects snel nieuwe loyale klanten en wil jij als Sales Consultant werken aan vooruitgang bij de wereldwijde nummer 1 in HR oplossingen? Word dan onderdeel van onze hechte community! Werk is het middel, vooruitgang ons doel!

Jouw Adecco Experience
Wereldwijd zijn wij nummer 1 in HR oplossingen. Daar zijn wij trots op. En onze ambitie gaat verder: de digitale voortrekker worden. Deze ambitie kunnen we niet zonder jou realiseren. Sales zit in het DNA van onze organisatie. Jij voelt je als een vis in het water in deze salesgedreven omgeving. Gaat jouw saleshart hier sneller van kloppen? Lees dan hieronder wat wij van jou vragen:

NIEUWE KLANTEN//PROSPECTS Je dagen zijn heel divers. Je belt, netwerkt of gaat langs om prospects om te zetten in klanten binnen het Small- en de onderkant van het Mediumsegment klanten. En om deze klanten te voorzien van de beste kandidaten werk je nauw samen met je collega recruiters. Belangrijk doel – naast het werven van prospects - is de klanttevredenheid op de branch verhogen. Je volgt markttrends en -ontwikkelingen (van prospects en ook de concurrent) en vertaalt deze naar marktbewerkingstrategieën en verkoopmethoden.

Functie eisen: 
  • Je werkt en denkt op minimaal HBO niveau en volgt de laatste nieuwtjes binnen je vakgebied via webinars, Twitter, Linkedin en andere relevante SoMe kanalen en deelt deze expertise met kandidaten en collega’s. Samen bouwen jullie een hechte community waar nieuws en inspirerende verhalen met elkaar worden gedeeld.
  • Je bent nieuwsgierig en wilt bijblijven en je ontwikkelen in je vakgebied. Hiermee blijf je een grote bijdrage leveren aan het verder brengen van jouw regio en Adecco.

SAMEN// Je begrijpt dat we onze gezamenlijke doelstelling - dé digitale HR Solutionspartner in Nederland worden - alleen kunnen behalen als we samenwerken. Je faciliteert en draagt bij aan intensieve samenwerking tussen de operatie en Sales waarbij het belang van Adecco Group Nederland centraal staat.

JOUW TALENT// Adecco heeft een reputatie als het gaat om excellente (internationale) training en ontwikkeling. Wij committeren ons aan een continue leer-experience passend bij jouw talent. Dit past bij jouw ambitie om te blijven leren en je te blijven ontwikkelen.

REAGEREN// Gaat jouw hart sneller kloppen van bovenstaand profiel? Presenteer jezelf aan ons op een manier waarvan jij vindt dat die bij ons past en solliciteer dan direct via de 'Solliciteer' button.

CONTACTINFORMATIE// Voor meer informatie over de functie neem contact op met:
Inge Oostrom / inge.oostrom@adecco.nl / 06 523 67 263

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Trefwoorden: Vacature, Fulltime, Groningen, Sales adviseur, Commercieel, Klantadviseur.

Bedrijfsprofiel: 

Adecco #Love what you do. Adecco Group Nederland biedt jou een unieke kans om écht iets wezenlijks bij te dragen aan vooruitgang. Niet vanaf de zijlijn, maar actief en vanuit je eigen, persoonlijke kracht. Onze ondernemende en open cultuur geeft medewerkers alle kans én verantwoordelijkheid hun individuele talenten en capaciteiten te ontwikkelen en ten volle te benutten. Met onze positieve energie en collectieve gedrevenheid zetten we zelf de verandering in gang die we voor Nederland graag zien. Werk is het middel, vooruitgang is ons doel.