Rayon Manager

Rayon Manager

Dienstverband:

Opleidingsniveau:

Provincie:

Plaats:

Branche:

Functie omschrijving: 

GEZOCHT
Een commerciële, enthousiaste en ondernemende Rayon Manager. Die weet op een open manier klanten te benaderen. Jouw domein wordt de speciaalzakenmarkt op het gebied van woninginrichting. Met enthousiasme en volle energie bezoek je nieuwe en bestaande relaties en realiseer je de omzetdoelen.

Rayon Manager
Zuid-West Nederland, Fulltime

FUNCTIE
De Rayon Manager rapporteert aan de Sales Manager Living. De sales divisie Living richt zich op de verkoop aan de speciaalzaken op het gebied van woninginrichting. Denk hierbij aan houtenvloeren van Solidfloor, raamdecoratie van Liedeco, badkameraccessoires van Aqualux en decoratieve opbergproducten van Pekodom.

• Het plannen en frequent bezoeken van bestaande en nieuwe relaties in jouw regio, dit is Zuid-West, Zuid-Oost of Noord-Oost Nederland.
• uitbouwen van bestaande relaties en op een creatieve manier bedenken van productpromoties.
• After-sales activiteiten voor jouw rayon.
• Het samenstellen van de juiste informatievoorziening omtrent trends, prijsontwikkelingen en klantinformatie in samenwerking met Sales Support.
• Voorbereiden en uitvoeren van verkooppromoties  / introductie van nieuwe collecties en het bezoeken van branche gerelateerde beurzen.
• Het maken van verkoop-, prijs- en betalingsafspraken.
• Het houden van workshops.

TEAM
Het Salesteam bestaat uit een Sales Manager, Rayon Managers en een team van Sales Support.

Functie eisen: 

ERVARING
• HBO/MBO werk- en denkniveau
• Kennis en ervaring met interieurproducten is een pré
• 1 – 3 jaar ervaring in soortgelijke functie
• Commercieel gedreven en resultaatgericht
• Innemende en ondernemende persoonlijkheid
• Je bent woonachtig in een van de regio’s Zuid-West, Zuid-Oost of Noord-Oost Nederland

Arbeidsvoorwaarden: 

FETIM
Fetim Group is opgericht in 1919, en uitgegroeid tot een internationale handelsonderneming in producten voor in en om je huis, werk of vrije tijdsbesteding. Wij focussen ons op 6 productcategorieën; vloeren, raamdecoratie, opbergsystemen, sanitair, technisch sanitair en constructieve producten. Ons hoofdkantoor bevindt zich in Amsterdam en telt wereldwijd 14 kantoren.

CULTUUR
Fetim is begonnen als een familiebedrijf en dat zijn we nog steeds. Met een groep professionele en enthousiaste mensen hebben wij één doel en dat is “to help people love where they live, work and play”.

Onze manier van werken kenmerkt zich in vier kernwaardes. Wij vinden creativiteit belangrijk want creativity works. Of je nu een designer, marketeer, verkoper of boekhouder bent, creativiteit inspireert en leidt tot oplossingen. Oplossingen die het leven leuker en vooral makkelijker maken. Fijne oplossingen voor onze klant en de consument. Op maat, op tijd, zoals beloofd en hassle free. Geen uitdaging is groot genoeg. We zoeken samen naar mogelijkheden en nieuwe uitdagingen: it can be done. Dit doen wij al 100 jaar en zullen dit blijven continueren. Het is onze taak om voor de aarde te zorgen. Zodat ook de komende generaties schoon en veilig kunnen leven. Daarom beschouwen wij planet proof als een hele belangrijke waarde.

AANBOD
Wij bieden een zeer zelfstandige functie. Goede arbeidsvoorwaarden en bonus afhankelijk van de resultaten. Daarnaast krijg je van ons een auto, telefoon en Ipad. Een assessment zal onderdeel uitmaken van de procedure.

Sollicitatieprocedure: 

REAGEER
Wij zijn benieuwd naar jou! Stuur je CV en motivatie via de sollicitatiebutton.
Heb je vragen neem dan contact op met van Tjade van Pijkeren, Sales Manager Living is 020-5805333 Hij vertelt je graag meer over de Fetim Group en onze ambities.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld

Trefwoorden: Vacature Rayon Manager Fetim Group,  Sales, Sales Manager, Buitendienstmedewerker, Verkoper Buitendienst, Relatiebeheer, Vertegenwoordiger, Accountmanager, Verkoop