Online Marketeer Breda

Online Marketeer (fulltime)

Dienstverband:

Opleidingsniveau:

Provincie:

Plaats:

Branche:

Functie omschrijving: 

Satelliet Meubelen is voor de hoofdvestiging in Breda op zoek naar een creatieve online marketing specialist met website focus.

Fan van www?
Ben jij fan van www en daarmee een echte website ambassadeur, dan hebben wij jou nodig om onze website en overige online tools te managen. Je beheert het CMS en fungeert als aanspreekpunt voor technische en functionele vragen over de website. Technisch gezien ben je ook verantwoordelijk voor het opzetten en inrichten van formulieren, landingspagina’s, e-mailings en nieuwsbrieven. Maar daar blijft het niet bij, want naast de aandacht voor de technische kant van alle digitale communicatie, ben je bezig met het verbeteren van inhoud, structuur, functionaliteit en design van de website. Dit dient een continue proces te zijn dat bijdraagt aan het behalen van de online doelstellingen en waaraan uitgebreide analyses ten grondslag liggen.

Functie eisen: 

Jij bent een echte digital native. De online wereld kent geen geheimen voor jou. Jij kent de technische en creatieve mogelijkheden om een website volledig te optimaliseren en vind het leuk om hier continue mee bezig te zijn. Jij bent analytisch en onderzoekend van aard en weet verkregen inzichten om te zetten in concrete activiteiten om traffic te verhogen en conversie te verbeteren. Jij bent uiterst klantgericht en richt je primair op de gebruikerservaring en vindbaarheid van de website. Jij haalt hiervoor werkelijk alles uit de kast en blijft vanuit jouw persoonlijke motivatie op zoek naar innovatie en verbetering. Jij maakt graag onderdeel uit van een team en bent in staat jouw enthousiasme over te brengen op anderen.

En wat nog meer…

  • Jij hebt een relevante HBO opleiding op gebied van media, online marketing of communicatie;
  • Ongeveer 3 jaar werkervaring opgedaan in een vergelijkbare rol;
  • Deskundigheid op gebied CMS (ervaring met Typo 3 geeft je een voorsprong);
  • Jij bent deskundig op het gebied van zoekmachine optimalisatie (SEO);
  • Jij bent creatief en hebt oog voor (web)design en usability (UX);
  • Instrumenten om de website te analyseren en te optimaliseren zijn jou niet vreemd;
  • Analytics, HTML, Search Console, Typo 3, Hotjar, MOZ, Adwords, is voor jou geen Abracadabra;
  • Kennis van de (technische) mogelijkheden en vereisten overige online kanalen;
  • Met Microsoft Office programma’s kun je uit de voeten.
Bedrijfsprofiel: 

Wij zijn Satelliet en gastvrijheid staat bij ons centraal in alles wat we doen. Wij willen dat mensen zich welkom voelen en zien onszelf als gepassioneerde sfeermakers met kennis van zaken over gastvrijheidsbeleving in Horeca, Retail, Leisure, Onderwijs, Zorg en Office. Wij vinden onszelf goed in wat we doen en steken onze ambities niet onder stoelen of banken. Sterker nog, wij maken deze juist waar door onderscheidend meubilair te ontwikkelen voor onze klanten. Stoelen, banken en tafels waarmee een gastvrije en huiselijke sfeer kan worden gecreëerd, staan aan de basis van ons succes. Wij leggen de lat hoog en willen voorop blijven lopen in de markt die we zo goed kennen. Hiertoe moeten we elke dag bereid zijn het beste in onszelf naar boven te halen en te blijven vernieuwen. Alleen op deze wijze kunnen we onze ambitieuze groeidoelstellingen richting 2020 waarmaken.

Wij zouden onze klanten niet kunnen adviseren over gastvrijheidsbeleving als we dit gevoel zelf niet zouden kunnen overbrengen op onze mensen. Binnen Satelliet heerst een warme en informele sfeer, waarbinnen mensen zich thuis voelen en daardoor als familie met elkaar omgaan. Dit betekent dat ideeën en initiatieven verwelkomd worden, de deur bij iedereen altijd openstaat, dat we loyaal zijn en bereid zijn een stapje extra te zetten en elkaar met open vizier benaderen. Wij werken samen met passie en trots aan de totstandkoming van unieke hospitality-concepten en nemen hierbij graag de tijd om onze klant te begrijpen. Wij werken vanuit de gedachte dat we samen tot betere resultaten komen.

Arbeidsvoorwaarden: 

Sta je open voor het werken in een aangename en gastvrije omgeving? Een omgeving die voelt als thuis en waar je dus de ruimte hebt om volledig jezelf te zijn? Bij Satelliet denken we dat mensen in een dergelijke omgeving tot uitstekende resultaten komen en zichzelf sneller en beter ontwikkelen. Een duidelijke win-win situatie waarin het ontwikkelen van jouw talenten natuurlijk bovenaan staat. Als vanzelfsprekend ontvang je van Satelliet de middelen die het mogelijk maken jouw werk tot een succes te maken en een passende beloning voor de bijdrage die je levert aan het realiseren van onze groeiambities.

Sollicitatieprocedure: 

Kun jij ons overtuigen van jouw online kennis, maar bovenal van jouw enthousiasme en drive? Wacht dan niet langer en reageer! Stuur jouw C.V. en motivatie naar vacatures@satelliet.net t.a.v. Nicole Deckers.

Mocht je nog vragen hebben dan kun je natuurlijk altijd even telefonisch contact met ons opnemen via het telefoonnummer 076-522 53 10.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt door ons niet op prijs gesteld.

Trefwoorden voor deze vacature zijn: online marketing specialist, online marketeer, marketing, HBO, fulltime, CMS, communicatie, media, Satelliet, Breda, Tilburg, Dordrecht.