CV Database

Plaats vandaag jouw cv online!

Het is goed om te weten dat onze cv database op een andere manier wordt gebruikt. We weten uit ervaring dat kandidaten uit cv databases van andere vacaturebanken veelvuldig worden gebeld nadat een cv is geplaatst. Wij gebruiken jouw cv niet om deze openbaar te stellen voor bureaus of werkgevers, maar wij brengen je pas in contact als er een relevante 'match' is. Het bureau of werkgever ontvangt jouw cv & contactgegevens pas als alle harde criteria van jouw c.v. passen bij de criteria van de vacature die is geplaatst. Op deze manier voorkom je als kandidaat dat jouw cv ergens in een database verdwijnt en er geen actie meer komt en de werkgever heeft als voordeel dat deze een relevante actuele kandidaat ontvangt. 

Vraag nu een account aan zodat jij jouw online cv kan aanmaken! Om een account aan te maken voor een online cv klik je op de onderstaande link.

Account aanmaken voor uploaden cv 

 

 

Vragen online cv plaatsen?

Heb je vragen over het online cv plaatsen, gebruik dan het contactformulier op de website. Bezoek de site gerust verder voor het vinden van de beste sales vacatures of marketing vacatures! Voor de leukste sales blogs of marketing blogs ga je naar onze speciale pagina's