Marketing Medewerker Amsterdam

Marketing Medewerker (40 uur)

Dienstverband:

Opleidingsniveau:

Provincie:

Plaats:

Branche:

Functie omschrijving: 

DAAN Group in Amsterdam, een internationaal taxatie en online veilingbureau, is op zoek naar een hands-on en allround marketing medewerker met passie voor digitale marketing.

Als allround marketing medewerker ben je verantwoordelijk voor het bedenken, ontwikkelen en implementeren van marketingactiviteiten. Dit doe je in grote mate zelfstandig en met inzet van online marketingtools. Je hebt gevoel voor branding en weet de klant een consistente beleving te geven van onze twee merken. Je houdt het overzicht en schakelt probleemloos tussen het schrijven en opmaken van een promotie mail, het maken van een banner en het posten van een social media update. Website statistics weet je met gemak te rapporteren en verklaren. Een brede ervaring en interesse in het marcom vak is dan ook wat jou kenmerkt.

Het marketingteam bestaat uit 2 marketingmedewerkers. Je rapporteert aan en werkt nauw samen met de manager sales en marketing.

Taken en verantwoordelijkheden

  • Ontwikkeling en beheer van de content van 3 websites (corporate, online veilingen en taxaties);
  • Zelfstandig doorvoeren van SEO optimalisaties in CMS;
  • Analyseren SEA resultaten en bespreken van verbeterpunten met de leverancier;
  • Verzorgen van een actief social media en content marketing beleid;
  • Bedenken en implementeren van prikkelende acties voor online veilingen en taxatiediensten;
  • Verzorgen van digitale nieuwsbrieven, advertenties, offertes, flyers en brochures;
  • Onderhouden van goed contact met leveranciers;
  • Bewaken van de huisstijl extern en zorg dragen voor een consistent beeld en merkbeleving;
  • Het effect van de marketingactiviteiten analyseren en rapporteren;
  • Organisatie van kleine relatie events.
Functie eisen: 

Je bent in het bezit van een afgeronde opleiding op gebied van marketing of marketingcommunicatie. Daarbij heb je minimaal 3 jaar werkervaring opgedaan in een omgeving waar online een nadrukkelijk onderdeel uitmaakte van jouw werkzaamheden. Jij bent daardoor goed bekend met online marketing strategieën en het behalen van marketingdoelstellingen. Je voelt je thuis op het gebied van social media (FB/Twitter/Instagram/LinkedIn) en bent goed bekend met CMS-systemen van websites. Kennis van Photoshop en InDesign is erg gewenst.

De volgende eigenschappen passen jou volledig; planmatig, helicopterview, marktgericht, Initiatiefrijk, creatief, resultaatgericht, enthousiast en nauwkeurig.

Bedrijfsprofiel: 

DAAN (www.daangroup.eu) is een snelgroeiend online veilingbureau, gevestigd in Amsterdam. Daan bestaat uit de labels DAAN Auctions en Von Reth taxatie en advies. Wij verzorgen meer dan 600 online veilingen en 1000 taxaties per jaar. Van scooters tot mobiele telefoons, van computers tot shovels. Je kunt het zo gek niet bedenken of het wordt door ons geveild. DAAN Group is een groeiende en informele organisatie met meer dan 35 medewerkers in Nederland en België. Ons hoofdkantoor is gevestigd in Amsterdam Centrum.

Arbeidsvoorwaarden: 

Werken bij DAAN Group betekent werken in een dynamische werkomgeving met hoogopgeleide professionals. Er is veel ruimte voor zelfontwikkeling en er zijn goede doorgroeimogelijkheden. We organiseren gezamenlijke sportieve events en gezellige teamuitjes. Wij werken vanaf mei 2017 in een monumentaal pand in Amsterdam, nabij het CS. DAAN is een bedrijf in ontwikkeling, waar volop ruimte is voor eigen initiatief. Niet onbelangrijk; wij bieden uitstekende arbeidsvoorwaarden!

Sollicitatieprocedure: 

Interesse?
Reageer direct door het versturen van de cv en motivatie via onderstaande link:

https://daangroup.tool2match.nl/jobsite/6/apply?utm_source=Salesenmarketing

Heb je vragen? Neem dan contact op met Patrick Blom, Sales en Marketing Manager, bereikbaar via 088 – 3 250 250. Je kunt natuurlijk ook een kijkje nemen op onze websites www.vonreth.nl  en www.daanauctions.com (deze site wordt binnenkort ge-rebrand).

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Trefwoorden: marketing medewerker, content, SEO, marketingstrategie, fulltime, intern, flexibel, Hbo, Photoshop, InDesign, DAAN Group,  support, dienstverlening, veiling, taxaties. DAAN Group, Amsterdam.