Marketing manager Utrecht

Marketing Manager

Dienstverband:

Opleidingsniveau:

Provincie:

Plaats:

Branche:

Functie omschrijving: 

Autec – VLT Automotive Equipment verkoopt, levert
en installeert automotive equipment met name
hefbruggen en APK apparatuur (emissie en remmentestbanken).
De activiteiten worden vanuit Montfoort (U) gecoördineerd.
Het team bestaat uit 45 mensen.

Voor de afdeling Marketing/Productmanagement komen wij graag in contact met een:

Marketing manager

Bij Autec-VLT Automotive Equipment werken we vanuit het hart en de wil om te winnen, voor onze klanten en hun klanten. De passie die daar bij komt kijken moet zichtbaar, voelbaar en tastbaar zijn. Daarom zoeken wij iemand die denkt en droomt in de producten, services en de organisatie waar je voor werkt: Autec-VLT.

Wie zoeken wij?
Jij bent ondernemend. Je vindt steeds de juiste balans tussen ultieme klantbeleving en commercieel denken. Daarmee ben jij op je plek als Marketing Manager bij Autec-VLT. Jij hebt een scherp oog voor klantgerichtheid, betere service en prijs-kwaliteitverhouding. Je gaat met plezier de uitdaging aan om samen met ons een verdere groei van Autec-VLT te realiseren.
Wij zoeken een B2B Marketeer die verantwoordelijk is voor de marketingactiviteiten en lead generation. We zijn een organisatie met veel ambities, dus dat vraagt van jou als Marketing Manager een zeer actieve, creatieve, pragmatische en doelgerichte inzet. Je schakelt moeiteloos over van het invullen van de strategie naar soepel en resultaatgericht campagnemanagement. Je hebt een duidelijke professionele mening en je kunt de meest originele ideeën vertalen naar effectieve acties.
Als Marketing Manager ben je verantwoordelijk voor onze klantsegmenten, voor het opstellen van de marketingkalender en het vergroten van de commerciële performance.
Samen met Product Management werk je aan invulling van de behoefte van onze klanten t.a.v. de kwalificaties van onze producten en monitor je de ontwikkelingen bij de concurrentie / in de equipment markt.

Functie eisen: 

Wat verwachten wij van jou?

 • HBO werk- en denkniveau, bij voorkeur afgeronde opleiding NIMA-C, of vergelijkbaar;
 • Minimaal 3 tot 5 jaar werkervaring in een vergelijkbare functie waarbij de focus ligt op klantbehoeftes en klantdifferentiatie;
 • Je beschikt over up-to-date marketingkennis en je weet wat er speelt op het gebied van online- en inbound marketing, PR en communicatie;
 • Je hebt een commerciële houding, je denkt resultaatgericht, bent zelfstandig, ambitieus en bouwt steeds aan je netwerk. Bovenal heb je hart voor het vak, je ademt marketing en je weet je ideeën over de bühne te krijgen!
 • Initiator en organisator om samen met de collega’s van Verkoop en After Sales nieuwe acties op te zetten en productontwikkelingen te vermarkten;
 • Kennis van trends en ontwikkelingen op het gebied van omnichannel commerce;
 • Planmatig, secuur en gestructureerd werken;
 • Affiniteit met techniek komt van pas in de uitoefening van jouw functie;
 • Uitstekende communicatieve vaardigheden zowel Nederlands- als Engelstalig;
 • Passend in ons gemotiveerde team; gemiddelde leeftijd 35/40 jaar;
 • Woonachtig maximaal 30 kilometer rond Montfoort.

Arbeidsvoorwaarden:
Autec-VLT biedt een ambitieuze werkomgeving waarin doorgroeien binnen de organisatie en eigen initiatief tonen wordt gestimuleerd. Je wordt uitgebreid ingewerkt en ontvangt persoonlijke begeleiding. Tot slot kun je rekenen op goede arbeidsvoorwaarden zoals een marktconform salaris.

 

Voldoe jij aan onze eisen en ben je enthousiast geworden na het lezen van deze vacature?
Schroom dan niet om contact met ons op te nemen of solliciteer direct via ons Online Sollicitatieformulier. Website: Meer informatie >>>

Informatie:
Voor informatie kun je contact opnemen met de afdeling HRM. Tel: 0348-477092.

Bedrijfsprofiel: 

Autec – VLT Automotive Equipment verkoopt, levert
en installeert automotive equipment met name
hefbruggen en APK apparatuur (emissie en remmentestbanken).
De activiteiten worden vanuit Montfoort (U) gecoördineerd.
Het team bestaat uit 45 mensen.

Arbeidsvoorwaarden: 

Salarisindicatie: €Marktconform
 

Sollicitatieprocedure: 

Neem contact op met:
W. http://www.werkenbijautec.nl/

Referentie: 
JPNL9NPB