Marketing Manager regio Breda

Marketing Manager (fulltime)

Dienstverband:

Opleidingsniveau:

Provincie:

Plaats:

Branche:

Functie omschrijving: 

Heliview Conferences & Training B.V. in Breda zoekt een allround marketing manager die richting geeft aan het marketingteam met verantwoordelijkheden op het gebied van database marketing, lead generatie, online marketing, CRM en direct(e)mailing.

Jouw rol
De marketing manager is primair verantwoordelijk voor het functioneren van het marketingteam en de resultaten van de deelnemerswerving. Van de marketing manager verwachten wij verder dat hij/zij, in nauwe samenwerking met het team, richting geeft aan diverse projecten zoals het opt-in beleid, databaseverrijking, vernieuwing van de website(s), marketing automation etc. Wij zoeken voor deze functie overigens geen manager die uitsluitend aanstuurt, maar een hands-on meewerkend teamlead die zelf ook werft voor projecten en events. De verhouding management/operatie is circa 30/70. De ideale kandidaat is toe aan de stap om aansturing te gaan geven aan een team, maar acteert nu zelf in een brede (online) marketing rol, of heeft reeds enige ervaring met het hands-on aansturen van een klein team.

Onze organisatie is operationeel ingesteld en de cultuur kenmerkt zich als eigenwijs en van can do! Wij besteden in onze marketingtrajecten zelden iets uit en doen dat liever zelf.

Je rapporteert in deze functie aan de algemeen directeur.

Team
Het marketingteam is primair verantwoordelijk voor de werving van congres- en trainingsdeelnemers binnen de juiste doelgroepen (zowel kwalitatief als kwantitatief). Het marketingteam bestaat uit 4 collega’s, waarbij elk teamlid zijn/haar eigen specialisatie binnen het marketingspectrum invult. De gemiddelde leeftijd van het team ligt rond de 30 jaar.

Om deelnemers te werven maakt het team per event een marketingplan (campagne), waarbij de budgetten beperkt zijn. Deelnemers worden voornamelijk geworven via het selecteren en benaderen van de juiste doelgroep binnen de eigen database waarbij er ingezet wordt op DM-acties en telefonische werving. Daarnaast wordt er vooral ingezet op (social)media en optimale vindbaarheid.

Functie eisen: 
  • Minimaal een afgeronde HBO opleiding (WO is een pré) met een goed denkniveau;
  • Ten minste 6 jaar werkervaring in het online- en marketingdomein;
  • Ervaring met databasemarketing en onlinemarketing;
  • Zowel een denker als een doener, met een aangeboren nieuwsgierigheid, ondernemend, stressbestendig en resultaatgericht;
  • Creatief om tot oplossingen te komen zonder dat daar grote budgetten tegenover staan;
  • Omdat wij veel in het ICT-domein actief zijn, is interesse in de ontwikkelingen binnen de ICT-branche een pré.

Als mens ben je een benaderbare en toegankelijke manager, slim, accuraat en goed in staat je te verplaatsen in onze doelgroepen (doelgroep denken). Je hebt een procesmatige werkwijze en weet dat het succes van een marketingteam zoals die bij Heliview functioneert, afhangt van de kwaliteit van de data. Ook ben je in staat jouw teamleden te enthousiasmeren, inspireren en in algehele zin beter te maken.

Bedrijfsprofiel: 

Wij initiëren, ontwikkelen en organiseren zowel trainingen als business-to-business-evenementen zoals congressen, seminars en internationale studiereizen. Onze initiatieven, die zich met name richten op de branches informatie- en communicatietechnologie (ICT), mobiliteitsmanagement en industrie, zorgen voor kennisdeling en brengen zakelijke contacten tot stand. Meer over Heliview: www.heliview.nl

Arbeidsvoorwaarden: 

Heliview biedt je een uitdagende zelfstandige baan met goede, bij je ervaring passende, primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden. Wij bieden je een bruto jaarsalaris van € 45.000 tot € 50.000, afhankelijk van ervaring. Heliview heeft een zeer open bedrijfscultuur geeft veel ruimte en zelfstandigheid en gelooft in de intrinsieke motivatie van haar medewerkers.

Sollicitatieprocedure: 

Primatch ondersteunt Heliview bij de werving en selectie van deze vacature. Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met Jeroen Bergen, recruitment consultant, tel. 088-5325111. Je reactie met je CV en motivatie kan je sturen via de volgende sollicitatielink.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt door ons niet op prijs gesteld.

Trefwoorden: Marketing Manager, marketeer, database marketeer, database marketing, online marketing, CRM, Direct Mailing, Breda, Dordrecht, Tilburg, Eindhoven, Den Bosch