Marketing & Communicatie Assistent regio Amsterdam

Marketing & Communicatie Assistent

Dienstverband:

Opleidingsniveau:

Provincie:

Plaats:

Branche:

Functie omschrijving: 

YourCash Nederland B.V., als onderdeel van de Euronet Group onderdeel EFT, is op zoek naar een proactieve marketing en communicatie assistent. Je werkt samen met een klein, veelzijdig marketing dat grotendeels gebaseerd is in het Verenigd Koninkrijk. De rol is zeer gevarieerd en je bent verantwoordelijk voor het ontwerpen van direct marketing, communicatiestukken met de klant, digital content en de sociale kant van het web. Jouw focus is ook SEO optimalisatie en je draagt zorg voor het aankopen van databases om daarmee gerichte campagnes uit te voeren die zowel print als digitaal in te zetten zijn. Jij ziet waar wij een verdere toegevoegde waarde kunnen zijn en maakt voorstellen met betrekking tot advertenties binnen industriemagazines. Je werkt samen met de sales support assistent om ook markt- en klanttevredenheidsonderzoeken uit te voeren.

Functie eisen: 

Je hebt minimaal HBO werk- en denkniveau en beheerst de Nederlandse en Engelse taal vloeiend in zowel woord als geschrift. Daarnaast heb je uitgebreide kennis van verschillende software programma’s, zoals Microsoft Office Word, Excel en Outlook. Je hebt minimaal een jaar aantoonbare werkervaring in een soortgelijke functie in B2B marketing. Je bent een gemotiveerde zelfstarter en kan aantonen hoe je in een vorige rol groeide. Je hebt een geldig rijbewijs en hebt het recht om in de EU te werken. Ervaring met Adobe (Photoshop, Illustrator, InDesign) is een pré, maar geen vereiste, net als ervaring met CSM (Wordpress).

Arbeidsvoorwaarden: 

Als onze marketing en communicatie specialist mag je het volgende verwachten:

  •     Ruimte voor jouw mening en initiatief
  •     Uitdagende projecten met veel afwisseling
  •     Een aantrekkelijk salaris
  •     Een belangrijke plek binnen een multinationaal team in een gevestigd, dynamisch en snel groeiend internationaal bedrijf
Sollicitatieprocedure: 

Heb jij interesse in deze rol? Ben jij een van onze nieuwe marketing en communicatie assistent?? Stuur ons je CV met een motivatiebrief, naar infonl@yourcash.com.