Marketing blog

Marketing blog voor  de marketeer! Vind ook een vacature marketing, assistent medewerker marketing of een marketing vacature in marketing en communicatie!

Hoe word ik Marketing Manager?

afbeelding van R. Hildenbrant
Door R. Hildenbrant op wo, 06/14/2017 - 15:14
Het feit dat jij op onze site beland bent, geef te kennen dat jouw droom voor de titel Marketing Manager het vooralsnog wint van het lonkende ondernemerschap.

De marketing competenties van een HR professional

afbeelding van R. Hildenbrant
Door R. Hildenbrant op wo, 02/01/2017 - 15:47
Naast de bovennatuurlijke hoeveelheid competenties, moeten zij ook nagenoeg alle competenties van een kundig marketeer bezitten. Twijfel jij of jouw carrière als HR professional nog wel zin heeft? Geen nood, na het lezen van deze blogpost ben ook jij weer helemaal future proof.

Personeel online werven. Hoe doe je dat?

afbeelding van R. Hildenbrant
Door R. Hildenbrant op vr, 12/16/2016 - 13:49
Moderne media in de vorm van websites en social media zijn perfecte tools voor het genereren van goede CV’s en kandidaten. Mits goed ingezet, zijn ze uitermate geschikt om de HR doelen van jou of je team snel en op een hoogwaardige manier te realiseren.

Tips voor marketing baan bij topbedrijf!

afbeelding van R. Hildenbrant
Door R. Hildenbrant op do, 10/27/2016 - 17:01
Voor marketeers zijn diploma’s belangrijk. Maar zijn ze eigenlijk ook echt onmisbaar? Hoe zit het bijvoorbeeld als je gaat solliciteren op jouw marketing droombaan bij een grote corporate organisatie of multinational?

Hoe blijf je interessant voor de marketing manager en directie?

afbeelding van R. Hildenbrant
Door R. Hildenbrant op di, 09/20/2016 - 15:59
In mijn vorige artikel heb ik het gehad over het ‘wanneer’ een online marketeer waardevol is voor een organisatie. Maar helaas is het niet de organisatie die beslist of je contract verlengd wordt. Het zijn de marketing manager en/of de directie die hierover beslissen. Maar waar worden zij nou eigenlijk echt blij van?

Hoe maak je content van goede kwaliteit?

Door Anonymous (niet gecontroleerd) op wo, 04/13/2016 - 10:23
Het is als bedrijf belangrijk om goede content te plaatsen op bijvoorbeeld je website of social media kanaal. Je content moet kwalitatief goed zijn en relevant zijn voor de klant. Het moet van waarde zijn voor de klant. In dit blog een aantal tips bij creëren van goede content.

Marketing automatiseren, doen of niet?

Door Anonymous (niet gecontroleerd) op do, 03/10/2016 - 14:29
Marketing automation gaat in feite maar om een ding en dat is de relatie met de klant. Via verschillende kanalen probeer je in contact te komen en een relatie te creëren met de klant.

Sociaal omgaan met jouw klanten!

afbeelding van R. Hildenbrant
Door R. Hildenbrant op wo, 01/27/2016 - 21:20
Het is voor veel bedrijven al een lange tijd een vaste waarde in het communicatie proces naar de klant; ‘social media responding’. Klantenservice verlenen via Twitter, Facebook of Whatsapp wordt steeds gewoner, alleen hoe ga je sociaal om met jouw klant

Business to business marketing anno 2016

afbeelding van R. Hildenbrant
Door R. Hildenbrant op wo, 12/02/2015 - 16:26
We lazen een interessant onderzoek naar de trends voor het nieuwe jaar bij een collega website. Het onderzoek was niet echt een verassing, maar toch goed om een aantal punten uit te lichten.

Pagina's