Junior Commercieel Medewerker Binnendienst

Junior Commercieel Medewerker Binnendienst

Dienstverband:

Opleidingsniveau:

Provincie:

Plaats:

Branche:

Functie omschrijving: 


CURA Glass is op zoek naar een

Junior Commercieel Medewerker Binnendienst

Fulltime

Standplaats: Lopik


Het bedrijf
CURA Glass is een van Europa’s grootste onafhankelijke groothandels in vlakglas alsmede producent van gelaagd glas. Wij importeren en exporteren glas over de gehele wereld en nemen een uitstekende positie op de glasmarkt in door ons unieke en veelzijdige assortiment aan glas dat wij business to business en direct uit voorraad aan onze klanten kunnen leveren. Bij CURA Glass werken ruim 170 medewerkers verdeeld over 2 vestigingen.

De vacature Commercieel Medewerker Binnendienst
De Commercieel Medewerker Binnendienst is hét eerste aanspreekpunt voor onze Nederlandstalige klanten en relaties.
Je verzorgt de ontvangst, coördinatie en administratieve afwikkeling van orders. Je geeft voorlichting aan de klant over onze producten, maakt offertes en plaatst bestellingen intern of extern.

Werkzaamheden
De werkzaamheden van de Commercieel Medewerker Binnendienst zijn zeer divers, denk hierbij o.a. aan:

  • Telefonisch aanspreekpunt voor klanten
  • Voorlichting geven over de producten
  • Orders aannemen
  • Offertes maken
  • Bestellingen plaatsen intern of extern en bevestigingen controleren

Jouw inwerktraject begint op de afdeling Data Entry waar je het orderverwerkingssysteem, het product glas en de organisatie leert kennen. Na deze inwerkperiode zal je de Verkoop binnendienst gaan versterken.

Functie eisen: 

Functie eisen
Je beschikt over een MBO werk- en denkniveau, je hebt een goed commercieel gevoel en uitstekende communicatieve vaardigheden.

Bedrijfscultuur:
CURA Glass is een informele organisatie met korte lijnen en een ontspannen sfeer. De onderlinge samenwerking met als doel CURA Glass te laten groeien is kenmerkend. De klant is een relatie voor de lange termijn.

Interesse?
Herken jij jezelf in het bovenstaande profiel, stuur dan je CV met een duidelijke motivatie via het sollicitatieformulier.

Bij screening van kandidaten kan gebruik worden gemaakt van social media. Wij willen benadrukken dat het een fulltime functie betreft (39 uur p/w). Sollicitaties voor een parttime functie zullen niet in behandeling worden genomen.

 


Acquisitie n.a.v. deze advertentie wordt niet op prijs gesteld

Trefwoorden: Commercieel, Administratief, Administratie, Sales Support, Verkoop Medewerker, Backoffice Medewerker, Verkoopondersteuning, Order Entry, Data Entry