Commercieel medewerker vacatures

Commercieel medewerker vacatures zijn in veelvoud aanwezig op onze commerciële vacaturebanken, zowel in Nederland als de rest van de Benelux. Het is een brede branche waarin uitlopende vacatures te vinden zijn. In onderstaand overzicht zijn ze allemaal overzichtelijk opgesteld. Kijk dus snel of er wat voor je bij zit en solliciteer!

Sluiten je ambities niet aan bij de vacatures voor commercieel medewerker? Toch op zoek naar wat anders? Kijk dan eens bij onze andere commerciële branches:

Hieronder vind je meest recente commercieel medewerker vacatures geplaatst door onze adverteerders. Mocht je geen passende functie hebben gevonden dan kan je ook jouw cv in onze cv database plaatsen via deze link.

Ammeraal Beltech BV
Commercieel/ technisch medewerker
Fulltime, Parttime
MBO
Regio Eindhoven, Regio Leeuwarden
Techniek, Overige
Wij zoeken een enthousiaste Commercieel/ technisch medewerker binnendienst met een mbo+ niveau richting werktuigbouw, aangevuld met een commerciële opleiding
YESSS Electrical
Commercieel Medewerker Binnendienst/Sales Assistant (40 uur)
Fulltime
MBO
Regio Alkmaar, Regio Amsterdam
Technische Groothandel
Wil jij werken in een gedreven en ambitieus team als Commercieel Medewerker Binnendienst/Sales Assistant binnen een groeiend bedrijf? Wil jij werken bij de leukste groothandel van Nederland ?
INNO-Metaal B.V.
Sales executive inbound (fulltime)
Fulltime
HBO
Regio Eindhoven
Techniek
In deze functie ben je de verbindende schakel tussen klant en het sales team en het eerste aanspreekpunt voor klant in het offertraject.
VONQ
Sales & Online Marketing Traineeship
Fulltime
HBO
Regio Rotterdam
Reclame / PR / Communicatie, Media, Arbeidsbemiddeling
Heb jij 1-2 jaar commerciële werkervaring, je diploma Marketing, Communicatie, CE of Bedrijfskunde in the pocket en wil jij leren hoe je consultancy trajecten begeleidt bij klanten als Philips, Coca Cola en Deloitte?
Euroforum B.V.
Congres Ontwikkelaar (Events & Opleidingen)
Fulltime
HBO
Regio Eindhoven
Onderwijs, Evenementen/beurzen
Binnen deze functie ontwikkel je opleidingen en congressen, en bedenk de onderwerpen hiervoor. Kun jij deze verantwoordelijkheid aan?

Pagina's

Op de hoogte blijven?

Heb je geen vacatures commercieel medewerker gevonden die goed bij jou passen? Onze adverteerders zijn iedere dag op zoek naar nieuwe openstaande functies. Plaats je CV daarom snel in onze CV database, zodat je op de hoogte blijft van de nieuwste functies. Er wordt geselecteerd op de kenmerken die je bij het uploaden aangeeft. Vervolgens krijg je steeds een melding als er een vacature is, die bij jouw past!

Lees onze blog

Wil je liever zelf regelmatig op onze site kijken naar verschillende vacatures voor commercieel medewerker? Check dan ook eens onze blog. Hierin komen veel uiteenlopende onderwerpen aan bod over sales en marketing waardoor ze voor jou interessant zijn om te lezen. Of schrijf je in voor onze nieuwsbrief! Deze wordt iedere twee weken gestuurd met nieuwe updates. Bovendien wordt er altijd zorgvuldig met je persoonlijke gegevens omgegaan, waardoor je alleen veilige & relevantie informatie ontvangt. Wacht dus niet langer en schrijf je in!