Commercieel Medewerker Binnendienst en Buitendienst regio Amsterdam

Commercieel Medewerker Binnendienst en Buitendienst

Dienstverband:

Opleidingsniveau:

Provincie:

Plaats:

Branche:

Functie omschrijving: 

 

Voor ons hoofdkantoor in Amsterdam-Noord zijn wij op zoek naar een

Commercieel Medewerker Binnendienst en Buitendienst

Je bent resultaatgericht in combinatie met een grote dosis enthousiasme en dan heb je ook nog affiniteit met de bouwwereld, dan ben jij misschien onze nieuwe collega!!!

De functie
Het is een uitdagende functie waarbij je niet alleen de bestaande en potentiële klanten bezoekt en deze relaties onderhoudt, maar je zal ook op ons KCC (KlantenContactCentrum) de binnenkomende telefoons van onze klanten moeten beantwoorden voor advies en/of voor een bestelling.

Daarnaast wordt er van je verwacht dat je de administratieve handelingen die verbonden zijn aan de verkoop-/verhuurtransacties zelf verwerkt.

 

Functie eisen: 

Heb je een afgeronde MBO-opleiding, commerciële richting, aangevuld met technische kennis en heb je een flexibele instelling, gekoppeld aan motivatie, en ben je in bezit van een grote dosis interesse voor onze gereedschap en machines, schroom dan niet en reageer op deze vacature!!

Bedrijfsprofiel: 

Gebr. Roskam B.V. opgericht in 1925 is een onderneming die zich richt op verkoop en verhuur van aannemersmaterieel en bouwmachines. Onze organisatie heeft 3 vestigingen, t.w. Amsterdam, Hilversum en Rozenburg (Schiphol) Er werken bij ons zo'n 35 medewerkers. Op het hoofdkantoor in Amsterdam-Noord zijn de centrale afdelingen gevestigd: magazijn, technische dienst, inkoop, automatisering, financiële administratie en directie. Onze klanten zijn voornamelijk bouw- en sloopbedrijven en overheidsinstellingen. Er heerst bij ons een informele sfeer.

Arbeidsvoorwaarden: 

Salarisindicatie:
 

Onze medewerkers hebben recht op 33 vakantiedagen (=25 vakantiedagen + 8 ATV-dagen) Bij deze functie hoort een auto omdat je ook klanten moet bezoeken. Kom je bij ons in dienst dan ben je verplicht om bij ons een collectieve pensioenverzekering af te sluiten.

Je begint bij ons met een contract voor bepaalde tijd (7,8,8) en bij gebleken geschiktheid wordt deze omgezet in een contract voor onbepaalde tijd.

Sollicitatieprocedure

Heb je nog vragen? Dan kun je contact opnemen met de heer Duikersloot: 06 - 542 838 66

Solliciteren
Laat je CV en motivatie achter via onze sollicitatiepagina, door te klikken op de solliciteer button.

Sluitingsdatum: 23 juli '16 Sollicitatiebrieven die vanaf deze datum binnenkomen, worden niet meer in behandeling genomen.
 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld

0

 

Referentie: 
IGB 72453229