Commercieel Medewerker Binnendienst

Commercieel Medewerker Binnendienst

Dienstverband:

Opleidingsniveau:

Provincie:

Plaats:

Branche:

Functie omschrijving: 

AplusK BV, gevestigd in Ridderkerk en Antwerpen, distribueert hoogwaardige audiovisuele producten en diensten in de Benelux en biedt zijn dealers de mogelijkheid zich te onderscheiden met competitieve prijzen, service, garantie, installatie en marketingondersteuning.

Onze organisatie groeit snel. Om onze dealers en hun klanten optimaal te blijven bedienen, zoeken wij een enthousiaste:

Commercieel Medewerker Binnendienst
Junior, Audiovisuele & ICT-oplossingen, Technisch, Fulltime

Jouw taken
Tijdens je inwerkperiode leer je onze organisatie, producten, oplossingen en diensten kennen. Daarna ga je in deze dynamische binnendienstfunctie aan de slag, waarin je commerciële, technische en administratieve ondersteuning biedt. Je brengt de behoeften van onze dealers en hun eindgebruikers in kaart en speelt hierop in met een deskundig advies, dat je uitwerkt in een maatwerkoplossing en voorziet van een goed onderbouwd investeringsvoorstel. Verder verzorg je demo’s en trainingen en diep je de kansen bij onze dealers verder uit. Tot slot ben jij ook verantwoordelijk voor de administratieve afhandeling van het orderproces en de retour gekomen goederen (RMA’s).
 

Functie eisen: 
  • Commercieel/ technische mbo-opleiding.
  • Doorzetter, initiatiefrijk, overtuigingskracht.
  • Je laat je uitdagen en denkt in kansen.
  • Open en eerlijke instelling, mensgericht.
  • Goede beheersing Nederlands én Engels.
  • Woonachtig in regio Rotterdam.
  • In bezit van rijbewijs B of bereid te halen.
  • Enige ervaring in (dealer)verkoop is een pre.
  • Affiniteit met IT en/of Telecom is een pre.
  • Ervaring met specialistische AV is een pre.

Onze tegenprestatie
Wij bieden je een veelzijdige baan vol commerciële kansen en technische uitdagingen. AplusK is een dynamische organisatie, die goed zorgt voor zijn werknemers. Goed werk wordt beloond! Als je bij AplusK komt werken, liggen opleidingsmogelijkheden en prikkelende loopbaanperspectieven in het verschiet. Natuurlijk profiteer je van een goed salaris en prima secundaire voorwaarden.

Wil je reageren, stuur dan je brief met je motivatie en cv naar sollicitaties@aplusk.nl. Schoolverlaters worden ook uitgenodigd te solliciteren. Voor meer informatie bel je met Rutger Karelse: 088 - 7000 800. Of bezoek onze website: www.aplusk.nl.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.