Commercieel Marketing Communicatie Medewerker

Commercieel Marketing Communicatie Medewerker

Dienstverband:

Opleidingsniveau:

Provincie:

Plaats:

Branche:

Functie omschrijving: 

Ben jij die allround marketing communicatie specialist die in staat is hoog gekwalificeerde leads te generen voor ons sales team?

De functie

Als medewerker Marketing-Leadgeneratie heb je een uitdagende en afwisselende baan binnen de marketingafdeling. Het is een rol op het snijvlak van e-marketing, e-mailingen web communicatie en commerciële leadgeneratie. Je werkt aan off en online mailingen, marketinguitingen en webteksten. Je bedenkt marketing en communicatie uitingen die de doelgroep op de juiste manier weten te raken! Je reageert snel op informatie verzoeken en volgt deze efficiënt op.

Hierbij leg je, nadat een prospect duidelijke interesse heeft getoond het contact of activeert proactief de leads. Het verrijken van data om tot nog succesvollere conversie te komen behoort ook tot de taken.

Uiteraard zijn al deze activiteiten bedoeld om tot afspraken met prospects te komen. Het maken van deze afspraken voor de buitendienst adviseurs en het vastleggen daarvan in de agenda’s en het CRM systeem horen ook tot de taken. Het betreft dus geen baan waarbij je als telemarketeer aan de slag gaat, maar een uitdaging in de volle breedte van marketing communicatie en sales!
Zo nodig schrijf je ook commerciële teksten die worden gebruikt bij inschrijvingen voor Europese aanbestedingen

Functie eisen: 
  • Je beschikt over een HBO werk- en denkniveau (een diploma vinden wij minder belangrijk);
  • Een “vlotte” pen en gewend om commerciële (web) teksten te schrijven;
  • Sterke communicatieve vaardigheden (creatief, duidelijk en enthousiast);
  • In het bezit van een stevige dosis doorzettingsvermogen en motivatie.
Bedrijfsprofiel: 

Wij zijn KOMPAN: Spelen is ons vak! Wij zijn de marktleider in alles wat te maken heeft met buiten spelen. Wij ontwerpen en realiseren speeltuinen en sportlocaties, waarbij glijbanen, schommels, klimrekken, maar ook klimnetten, boomhutten en outdoor fitness in geplaatst worden. Kijk op www.kompan.nl voor een compleet beeld van onze organisatie en producten.

Door onze geïntegreerde aanpak plaatsen wij niet alleen de speeltoestellen, maar verzorgen ook de ondergrond, groenvoorzieningen en de faciliteiten rondom de speeltoestellen. Daarnaast verzorgen wij na oplevering de jaarlijkse inspectie en het onderhoud van de speelomgeving. Hierdoor ontzorgen wij de klant voor vele jaren. Door onze specifieke aanpak kunnen wij vele gemeenten, scholen, woningbouwverenigingen, dierentuinen, campings en recreatieparken tot onze klanten rekenen.

De afdeling Lead generatie, zorgt door slimme mailingen, goed geschreven (web)teksten, handige marketingacties en krachtige artikelen voor relevante traffic naar de website en leads die bellen of chatten voor een afspraak of voor meer informatie.

Arbeidsvoorwaarden: 

Werken in een open cultuur zonder hokjesgeest, bij de marktleider in buitenspelen. Jij vertelt voortaan op een feestje enthousiast over wipkippen, schommels en glijbanen en iedereen heeft daar een goed gevoel en herkenning bij. Wij zorgen ervoor dat jij uitgedaagd blijft, doordat we je motiveren om elke dag het beste uit jezelf te halen. Uiteraard doe je dat niet alleen, maar met een groep collega’s die ook van elke dag een succes maakt. We betalen je natuurlijk ook een goed salaris tussen de € 2300 en €2800 b.p.m. maar dat is afhankelijk van jouw achtergronden en ervaringen.

Sollicitatieprocedure: 

Primatch ondersteunt Kompan bij de werving en selectie van deze vacature. Kijk voor aanvullende informatie op www.kompan.nl. Voor meer informatie kun je ook contact opnemen met Jeroen Bergen, recruiter, tel. 088-5325111. Reageren kan door op onderstaande reactie link te klikken:

http://bit.ly/2zxmgbo

Een assessment kan deel uitmaken van de procedure.

Acquisitie wordt door Kompan niet op prijs gesteld.

Trefwoorden voor deze vacature zijn: Commercieel medewerker, binnendienstmedewerker, Commercieel Medewerker Binnendienst, sales medewerker, marketing medewerker, communicatie medewerker, medewerker leadgeneratie, marcom medewerker.