Campaign Coordinator regio Leiden

Campaign Coordinator

Dienstverband:

Opleidingsniveau:

Provincie:

Plaats:

Branche:

Functie omschrijving: 

Campaign Coordinator
Fulltime | Leidschendam

Jouw functie
Onvergetelijke vakanties zitten in onze natuur. Dat is wat we onze gasten beloven. Een belofte die we met al onze medewerkers waarmaken, iedere dag weer. Als ervaren Campaign Coordinator weet jij deze belofte te vertalen naar onvergetelijke campagne-uitingen. Neem jij als communicatiespecialist graag het voortouw? Dan hebben wij een ‘offer you can’t refuse’ bij een van de meest klantgerichte bedrijven van Nederland, dat internationaal groeit.

Als Campaign Coordinator bij Landal GreenParks weet jij hoe je een ijzersterke campagne neerzet en deins je niet terug voor termen als e-commerce, conversie-optimalisatie en klantcontactstrategie. Onze marktbewerkingsplannen zijn bij jou in goede handen: jij vertaalt deze doeltreffend naar creatieve en effectieve campagne-uitingen. Jij coördineert alle online en offline marketing- en communicatie-uitingen van begin tot eind. Daarnaast ben jij een ervaren marketingcommunicatie professional die zorgt voor online traffic en het genereren van leads. Je draagt ook actief bij aan het vergroten en actueel houden van de kennis binnen jouw team over online marketing.

Dit alles lukt jou door:

 • Als projectleider op te treden. Je stuurt externe bureaus aan en bewaakt de kwaliteit en planning
 • De commerciële functie van de campagne-uitingen te waarborgen
 • Creatieve communicatiebriefings op te stellen. Dit doe je op basis van marketing- en salesplannen voor specifieke doelgroepen, landen, merken of parken
 • Je bent bedreven in het opstellen van communicatieplannen
 • Collega’s te adviseren over het effectief inzetten van marketing- en communicatie-uitingen
 • Het effect van de campagnes te evalueren en verbetervoorstellen te doen
 • Je stemt jouw campagnes af met jouw collega’s van ons kantoor in Duitsland

Jouw bureaustoel staat klaar op de Marketing Communication-afdeling op ons hoofdkantoor in Leidschendam. Het team bestaat uit 8 medewerkers. Bij alles wat we doen staan onze gasten centraal. Wij versterken onze merken, dragen bij aan de internationale groei van Landal en vertalen de kennis die we hebben over onze gasten en de gasttevredenheid naar aansprekende acties, producten en diensten.

Functie eisen: 

Dit breng je mee naar Landal GreenParks
Als ambitieuze Campaign Coordinator met commercieel inzicht steek jij graag de handen uit de mouwen. Jij coördineert net zo makkelijk als dat je uitvoert. Dankzij jouw snelle geest en ruime ervaring op het gebied van campagnestrategie en online marketing ben jij de opdrachtgevers altijd twee stappen voor. Jij weet optimaal gebruik te maken van de kennis en kunde van je collega's, een effectieve samenwerking is essentieel. Zo weet jij alle marketing- en communicatie-uitingen tot een succes te maken. Deze kwaliteiten vul je bovendien aan met:

 • Een afgeronde hbo-opleiding
 • Zo'n 4 à 7 jaar relevante werkervaring op het gebied van campagnestrategie en online marketing
 • Uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal

Ben jij de regisseur van de beste marketingcampagnes, barst jij van het organisatietalent en ben je toe aan een volgende stap in je carrière? Solliciteer dan vandaag nog via de sollicitatiebutton. Past de geschetste functie niet bij jou, maar ken je iemand die perfect in het profiel past? Stuur deze vacature dan door.

Dit verdien je bij Landal GreenParks
Eerlijk is eerlijk, werken bij Landal GreenParks betekent hard werken. Samen zetten we alles op alles om onze gasten het beste te bieden. Als jij meedoet, wordt je harde werken door ons beloond met:

 • Een jaarcontract van 38 uur per week met een proeftijd van 2 maanden
 • Een salaris dat goed past bij het niveau van de functie en je achtergrond
 • 25 vakantiedagen en 13 ATV dagen bij een fulltime werkweek van 38 uur
 • Uitgebreide trainings- en opleidingsmogelijkheden via (o.a.) onze Landal Academy
 • Een reiskostenvergoeding conform de Landal reiskostentabel. Indien je besluit met het openbaar vervoer te reizen, worden de door jou te maken reiskosten 100% vergoed. Landal wil namelijk haar medewerkers stimuleren met het openbaar vervoer naar de werkplek te komen
 • Deelname aan het pensioen, collectieve verzekering en een gunstige personeelsboekingsregeling

Jouw werkomgeving
Voor een ambitieuze en ondernemende marketing-communicatieprofessional bieden wij veel kansen. Landal GreenParks groeit snel. Dus jij kan meegroeien. Neem je zelf initiatief om je verder te ontwikkelen, dan moedigen wij je aan. Met bijna 30 collega's, van webredacteurs tot park communicatie coördinatoren en productiemanagers, hebben we een mooie opdracht.

Het Landal GreenParks merk verder ontwikkelen en de gastbeleving nog verder verbeteren. Hoe we dan doen? Met ijzersterke campagnes. We verdiepen ons in onze gasten en laten onze boodschappen precies aansluiten op wat zij wensen en willen weten. Zo zorgen we voor steeds meer interesse in onze parken. Dat is de bijdrage van de afdeling Marketing Communication aan onze (internationale) groei.

Gastbeleving en dienstverlening zit in onze genen. We helpen graag en denken mee waar nodig. Zo gaan we ook als collega's met elkaar om. Heb je hulp nodig of wil je gewoon even overleggen? Dan zijn we er voor elkaar. Hoe staat het met jouw betrokkenheid?

Trefwoorden: vacature Marketing Leidschendam, Marketeer, Coördinator, Sales, Campagnes, Zuid-Holland