Area Retail Manager Nederland

Area Retail Manager Nederland

Dienstverband:

Opleidingsniveau:

Provincie:

Plaats:

Branche:

Functie omschrijving: 

Kvik is ter uitbreiding op zoek naar een Area Retail Manager voor onze winkels in Nederland. Ben jij een ambitieuze retailer met ervaring in het uitrollen van winkelconcepten? Dan is dit misschien wel jouw baan!

Kvik groeit snel, en hard. We hebben al 14 winkels in Nederland en daar komen er in 2017 nog eens 3 of 4 bij; tijd om verder te professionaliseren. En tijd om de organisatie uit te breiden met een Area Retail Manager.

Als Area Retail Manager krijg je een uitgebreid inwerktraject. Via Learning on the job en interne opleiding, leer jij het Kvik concept en onze winkels kennen. Zo leggen we samen de basis om een succes te maken van jouw nieuwe job.

Zit jouw inwerkperiode er op? Dan ga je 6-10 bestaande winkels aansturen. En franchisenemers begeleiden bij de opening van nieuwe locaties. Je wordt dan verantwoordelijk voor:

 • Bewaken van het Kvik concept en actieve store support;
 • Opvolgen en implementeren nieuw assortiment en showroom aanpassingen;
 • Verzamelen, rapporteren en analyseren van prestaties van de winkels m.b.t. omzet, marge, catalogi, offertes en orders;
 • Trainingen geven over conceptdenken, productkennis, sales en back office;
 • Bevorderen van de samenwerking tussen de winkels, hoofdkantoor en leveranciers en waar nodig problemen oplossen;
 • Ontwikkelen van de business.

In deze functie ben je veel buiten de deur. “Kantoor” houden we in Barendrecht waar Kvik Nederland gevestigd is. Maar ook thuis, en onderweg. Je werkt nauw samen met de Country Manager. En stemt samen de planning, beslissingen en werkzaamheden af.

Functie eisen: 
 • HBO werk- en denkniveau;
 • Relevante ervaring in de keuken-, meubel-, badkamer-, of “doe het zelf” branche;
 • Bekend met het uitrollen van retail-/ winkelconcepten;
 • Affiniteit met design en woninginrichting;
 • Bewuste keuze voor een baan, waarin je veel onderweg pad bent.
Bedrijfsprofiel: 

Kvik (www.kvik.nl) is een van oorsprong Deense designer van keukens, badkamers en garderobekasten. Vanuit het motto “iedereen heeft recht op een coole keuken” zijn in de afgelopen jaren meer dan 130 Kvik winkels geopend, waarvan 14 in Nederland. In onze winkels wordt een compleet assortiment van moderne keukens, badkamers en garderobekasten verkocht voor eerlijke prijzen. De klant hoeft hierover niet te onderhandelen.

We produceren zelf en kopen groot in bij onze leveranciers, waardoor we de beste kwaliteit kunnen garanderen en de populairste artikelen altijd op voorraad hebben. Dankzij ons uitgekiende assortiment kan Kvik het nieuwste design tegen verrassend lage prijzen leveren; dat zorgt voor een revolutie gezorgd in de keukenbranche.

Arbeidsvoorwaarden: 
 • Een baan waarin je onderdeel uitmaakt van een succesformule en mee kunt groeien met onze organisatie;
 • Opleidingsmogelijkheden via de Kvik Academie, om je verder te ontwikkelen als vakspecialist;
 • Salarisindicatie: € 3.500 – € 4.000 per maand.
Sollicitatieprocedure: 

Interesse? Stuur dan jouw sollicitatie via de volgende link.

Wil je meer weten over de vacature? Bel naar Rudolf van Gastel op telefoonnummer 06-24759753.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Trefwoorden voor deze vacature zijn: retail, detailhandel, area manager, retail manager, regiomanager, rayonmanager, keukenbranche, woninginrichting, doe-het-zelf, design, buitendienst, Nederland, Randstad, Zuid-Holland