Accountmanager (Zuid-Nederland)

Accountmanager (Zuid-Nederland)

Dienstverband:

Opleidingsniveau:

Provincie:

Plaats:

Branche:

Functie omschrijving: 

Voor onze commerciële afdeling zijn wij op zoek naar een Accountmanager voor het rayon Zuid-Nederland.

In de functie van Accountmanager ben je verantwoordelijk voor het plegen van acquisitie in de bouwprojectensfeer in Zuid-Nederland en het beheren van bestaande relaties. Het zoeken naar bouw- en projectontwikkelingen waarin brandwerende afsluitingen toegepast kunnen worden en het bewerken van de DMU’s binnen deze ontwikkelingen is hierbij van essentieel belang. Je adviseert onze relaties hierbij over de toepassingsmogelijkheden van specialistische  brandwerende afsluitingen.

De belangrijkste klantgroepen waar wij onze oplossingen toepassen zijn gebouweigenaren, architecten, aannemers, projectontwikkelaars, overheden (Rijksgebouwendienst) en adviesbureaus. We verwachten van jou dan ook dat je met deze doelgroepen contacten legt en deze op een adequate wijze onderhoudt.

De brandwerende producten van Hoefnagels zijn toepasbaar in alle denkbare sectoren: industrie, kantoren, zorgsector, overheidsgebouwen, chemische sector, winkelketens etc. De gesprekspartners waarmee je aan tafel zit, variëren van gebouweigenaar, projectontwikkelaar tot aannemer, inkoper of projectleider.

Bij je werkzaamheden werk je nauw samen met en word je ondersteund door onze verkoop binnendienst ten behoeve van de calculatie. Je rapporteert aan de commercieel directeur. Je bent, als lid van het verkoopteam, omzetverantwoordelijk voor het rayon Zuid-Nederland. Dat zijn met name de provincies Limburg, Brabant en Zeeland.

Functie eisen: 

Je functioneert op HBO werk- en denkniveau, bij voorkeur opleiding HEAO met technische affiniteit. Je bent in staat om kansen te signaleren en offertes om te zetten naar succes en langdurige relaties. Samen met de klant formuleer je de gewenste oplossing. Je bezit een grote mate van zelfstandigheid, pro-activiteit en verantwoordelijkheidsgevoel.

Je werkt systematisch, bent ambitieus, initiatiefrijk en accuraat. Je bent een gesprekspartner op niveau en je snapt hoe beslissingstrajecten in de bouwbranche lopen. Doorzettingsvermogen, de wil om te scoren en loyaliteit zijn van doorslaggevend belang.

Kennis van wet- en regelgeving op het gebied van brandveiligheid (denk aan het Bouwbesluit en NEN-normeringen) is noodzakelijk in deze functie. Deze kennis is te verkrijgen middels cursussen en zelfstudie en wij zijn bereid om hierin te investeren. In het inwerktraject zal veel aandacht besteed worden aan kennisoverdracht door collega’s.

Bedrijfsprofiel: 

Hoefnagels Branddeuren (www.hoefnagels.com) produceert brandwerende, rookwerende en inbraakwerende afsluitingen. Onze rolschermen, rolluiken en schuifdeuren vind je o.a. terug bij luchthavens, winkels, banken, concertgebouwen en musea. Het gaat om complexe projecten waarin veiligheid van mens en gebouw centraal staan. Wij leveren onze producten via een internationaal partnernetwerk binnen en buiten Europa.

Vooral daar waar brandvertraging een essentieel onderdeel is van de bedrijfsvoering en algehele veiligheid, kiezen organisaties voor Hoefnagels. Zo vertrouwen in Nederland o.a. Schiphol groep, VanDerLande, Stedelijk Museum Amsterdam, Rechtbank Groningen en NUON Centrale Eemshaven op de kwaliteit en betrouwbaarheid van Hoefnagels.

Arbeidsvoorwaarden: 

Wij bieden je een uitdagende, zelfstandige functie met een passend salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden waaronder een leaseauto.

Hoefnagels is een familiebedrijf met een lange historie en daarnaast hofleverancier. Kwaliteit en continuïteit staan dus hoog in het vaandel. We hebben een informeel en collegiaal karakter. Het verkoopteam, waarvan de accountmanager Zuid-Nederland deel uit maakt, is een jong team.

Sollicitatieprocedure: 

Vind jij het boeiend om bij te dragen aan de veiligheid van mensen en gebouwen? Wij bieden je een uitdagende functie binnen een innovatief familiebedrijf met een passend salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarde.
Solliciteren kan door je cv en motivatiebrief te sturen naar de volgende link.

Voor functie inhoudelijke vragen kan je contact opnemen met Geertje Vervest (HR manager) via het nummer +31 (0)13 462 59 59.

Hoefnagels maakt gebruik van Pre Employment Screening. Dit maakt onderdeel uit van de selectieprocedure.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature en reacties van recruitmentbureaus worden niet op prijs gesteld.

Zoektermen voor deze vacature: Account manager, Accountmanager, Sales, Verkoop, vertegenwoordiger, bouw, brandwerend, brandwerendheid, rolluik, rolscherm, Zuid Nederland, Brabant, Noord-Brabant, Tilburg, Eindhoven, Breda, Den Bosch, Roermond, Nijmegen.