Accountmanager Rotterdam

Accountmanager

Dienstverband:

Opleidingsniveau:

Provincie:

Plaats:

Branche:

Functie omschrijving: 

 

Kun jij je verplaatsen in de klant,weet je met passie te vertellen over de branche en zorg jij ervoor datzaken van de grond komen? Heb jij daadkracht, karakter en passie?
Bekijk dan de vacature van Accountmanager bij Security Management Group.

De afdeling Sales & Marketing houdt zich primair bezig met derealisatie van nieuwe opdrachten en het onderhouden van huidigesamenwerkingen binnen de drie disciplines. Daarnaast wordt er op dezeafdeling hard gewerkt om SMG effectief te profileren in de markt.
 

Security Management Group is wegens uitbreiding op zoek naar een:

Accountmanager

Fulltime

Wat ga je doen als Accountmanager?
Als Accountmanager ben jij verantwoordelijk voor de realisatie van eenoptimaal verkoopresultaat door het ondersteunen, adviseren en verzorgenvan alle Sales en Marketing activiteiten. Je bent verantwoordelijk voorhet onderhouden en verder uitbouwen van bestaande samenwerkingen metklanten, maar ook de zoektocht naar nieuwe klanten is zeer belangrijk.Pionieren met passie is hierbij een must.

Met jouw commerciële drive kun jij je goed verplaatsen in een ander enzorg je ervoor dat de ideale match ontstaat tussen de klant en SMG. Jebent op de hoogte van wat er speelt in de markt en ziet op deze manierkansen om de dienstverlening uit te breiden. Je fungeert als hetvisitekaartje van ons bedrijf en neemt actief deel aan diverse beurzen,evenementen en netwerkbijeenkomsten.

Jouw karakter kenmerkt zich als nieuwsgierig, ondernemend enovertuigend. Je genereert 'new business' uit bestaande en nieuweopdrachtgevers, zodanig dat de geplande omzetgroei en marge gerealiseerdworden. Kwaliteit en betrouwbaarheid van dienstverlening hierin is geenvraag, maar standaard.

Je draagt bij aan een optimale realisatie van de commerciëledoelstellingen door op de hoogte te zijn van interne budgetten endoelstellingen. Je denkt mee over de ontwikkelingen van het jaarlijkseSalesplan en bent actief in het uitvoeren van deze plannen.

Je rapporteert aan de Sales & Marketing manager en houdt hem goed opde hoogte van je voortgang, ideeën, ontwikkelingen en kansen in demarkt.

 

Functie eisen: 
 • Je hebt HBO werk- en denkniveau;
 • Je hebt ervaring in (of affiniteit met) de beveiligingsbranche;
 • Je bent aantoonbaar commercieel succesvol, hebt ervaring met koude acquisitie en hebt een pioniersgeest;
 • Je hebt een groot aanpassingsvermogen, positieve instelling en bent klantgericht;
 • Je kunt ideeën en adviezen overtuigend presenteren. Je denkt vernieuwend en oplossingsgericht;
 • Je werkweek begrenst zich niet door dagen en tijden, maar door het onderhouden van relaties;
 • Je bent in het bezit van rijbewijs B.
Bedrijfsprofiel: 

Security Management Group is de landelijke dienstverlener op het gebiedvan veiligheid en service. SMG is een 100% dochter van StadionFeijenoord NV. Onze organisatie 'Veiligheid met oog voor gastheerschap'. Vanuit die visie worden iederedag opnieuw medewerkers aan onze opdrachtgevers gekoppeld en zijn webetrokken bij de mooiste projecten op het gebied van veiligheid, crowdmanagement en mobiliteit, zoals het WK Triathlon, Feyenoord Rotterdam enPathé Theaters. We zijn een totaalorganisatie voor onze partners enrichten ons op drie verschillende disciplines: 'Event', 'Corporate' en'Traffic'.

Arbeidsvoorwaarden: 

Salarisindicatie:
 

 • Een baan met veel vrijheid waar verantwoordelijkheid tegenover staat;
 • Werken binnen een gemotiveerd team in een snelgroeiend bedrijf;
 • Uitdagingen, afwisseling en veel ruimte voor eigen initiatief;
 • Een marktconform salaris met goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden.

Sollicitatieprocedure

Uitdagend genoeg? Reageer dan voor 29 juni 2017 op deze vacature door jeCV en motivatiebrief in te sturen t.a.v. Yvette Engels (medewerkerWerving & Selectie) via de sollicitatiepagina, door te klikken op de solliciteer button.

Kijk voor meer informatie over SMG op www.smg-rotterdam.nl.

Een pre-employment screening is onderdeel van de selectieprocedure.
 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Trefwoorden: Accountmanager, Accountmanagement, Sales, Verkoop, Verkoper, Pionier, New Business, Beveiliging0

 

Sollicitatieprocedure: 
Referentie: 
IGB 116330823