Accountmanager Binnendienst Pensioenen Utrecht

Accountmanager Binnendienst Pensioenen

Dienstverband:

Opleidingsniveau:

Provincie:

Plaats:

Branche:

Functie omschrijving: 

 

A.S.R. heeft voor haar vestiging in Utrecht een vacature voor een

Accountmanager Binnendienst Pensioenen

Je functie als Accountmanager Binnendienst Pensioenen
De pensioenkennis-/ervaring in huis om complexe pensioenwensen vertalen naar oplossingen, ook als je daarvoor buiten de gebaande paden moet treden? De durf om de regie over je eigen winkel te voeren waarbij geldt: hoe drukker het is, hoe beter je presteert? En staat optimale klantbeleving bij jou hoog in het vaandel? Dan ben jij onze nieuwe Accountmanager Binnendienst Pensioenen.

Waar het rendabel is, bied je maatwerk. Klanten zijn bij jou in goede handen, mede doordat je jouw daadkracht en creativiteit inzet bij het verrassen van onze klanten. Jij:

  • bindt klanten aan a.s.r. en aan jezelf
  • doet alles voor je klanten wat binnen je mogelijkheden ligt: door jou worden onze klanten onze ambassadeurs
  • begeleidt klanten tijdens de contractperiode, inclusief het offerte- en implementatietraject: voor al hun complexe vragen en opmerkingen kunnen ze bij jou terecht
  • houdt contact met distributiepartners, eindklanten en leveranciers
  • begeleidt collega's, zodat zij hun klanten optimaal kunnen bedienen

Het betreft een fulltime functie waar je start in een dienstverband voor bepaalde tijd (jaarcontract).

Je talenten
Met jouw 'ja, mits'-mentaliteit sta je stevig in je schoenen en laat je je niet afschrikken door wat er allemaal niet kan. Je straalt van de ambitie en duikt graag in de pensioensector. Met jouw kritische houding schop je het ver.

 

Functie eisen: 

. Bovendien kun je laten zien dat je:

  • hbo werk- en denkniveau hebt
  • in het bezit bent van PP1, Branche Leven of Techniek Leven, WFT Basis (inclusief PE punten), WFT Leven (inclusief beleggen en PE punten) of WFT vermogen
  • minimaal 3 jaar commerciële ervaring hebt in de pensioenwereld
Bedrijfsprofiel: 

Wij zijn a.s.r., de Nederlandse verzekeringsmaatschappij voor alle verzekeringen. We zijn bekend van de merken a.s.r., De Amersfoortse, Ditzo, Europeesche Verzekeringen en Ardanta. Bij a.s.r. werken 3375 medewerkers en met een omzet van EUR 4 miljard behoren we tot de grootste verzekeraars van Nederland. Sinds 10 juni 2016 staan wij genoteerd aan Euronext Amsterdam. Dagelijks werken wij bij a.s.r. samen aan een belangrijk doel: de verzekeringsbranche beter te maken. Wij willen een verzekeraar zijn waar klanten op kunnen vertrouwen en klantbelang staat bij ons centraal. Wij werken met respect voor onze omgeving en proberen zoveel mogelijk het goede te doen. Dat doen we met medewerkers die verantwoordelijkheid nemen, ondernemerschap tonen en willen werken aan hun persoonlijke ontwikkeling.

Arbeidsvoorwaarden: 

Salarisindicatie:
 

Werken voor a.s.r. betekent werken in een inspirerende en uitdagende werkomgeving. In een informele sfeer, waarin veel ruimte is voor persoonlijke ontwikkeling en met vriendelijke, hulpvaardige collega´s. We bieden je een mooi pakket aan arbeidsvoorwaarden. Een goed salaris (bruto EUR 2.300,- tot EUR 3.300,- op basis van 38 uur per week), een collectieve pensioenregeling, een vaste 13e maand en een ruim budget voor opleiding en ontwikkeling. We werken tijd- en plaatsonafhankelijk: vanuit ons prachtige duurzame kantoor in Utrecht en vanuit huis. Zo kunnen we onze klant optimaal servicen, ons werk efficiënt doen en creëren we een goede balans tussen werk en thuis.

Sollicitatieprocedure

Enthousiast geworden? Reageer via onze sollicitatiepagina, door te klikken op de solliciteer button.

Mocht je nog vragen hebben neem dan contact op met Marguerite Barsingerhorn (recruiter), telefoon: 06-51287929.

Als onderdeel van onze sollicitatieprocedure vragen wij je een persoonlijkheidsvragenlijst en capaciteitentest in te vullen. Alle informatie hierover ontvang je van de recruiter.

Als je bij ons in dienst komt, vragen wij je om de eed of belofte af te leggen. Hiermee committeer je je aan onze gedragsregels. Medewerkers in de financiële sector zijn verplicht om vanaf 1 april 2015 een eed of belofte af te leggen.
 

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

 

Sollicitatieprocedure: 
Referentie: 
IGB 82635936